Nyhet hos oss fra høst 2019

Cosmelan er en verdensledende behandling mot alle typer hyperpigmentering.
Hyperpigmentering er kort fortalt forårsaket av unormal produksjon av fargestoffet i huden vår, melanin. En rekke både indre-og ytre faktorer er triggere: Hormoner- soleksponering- inflammasjon-genetikk-aldring-påvirkning av kjemikalier og medisiner som forårsaker solsensitivitet.
Hyperpigmentering opptrer i huden som grå, brune flekker i hudoverflaten og skaper en ujevn hudtone. De fleste som er rammet, opplever dette skjemmende.

Mer enn 1 million pasienter har blitt behandlet med Cosmelan som er utviklet og produsert av Mesoestestic i Barcelona. Behandling brukes av hudleger og medisinske klinikker over hele verden, og er unik fordi den gir varige resultater på ulike former for hyperpigmenteringer og kan også brukes på mørk hud. Den har en korrigerende effekt på allerede oppståtte pigmenteringer og regulerer overproduksjonen av melanin og kontrollerer nye utbrudd av hyperigmenteringer. Behandlingen har en foryngende, utglattende effekt og hemmer også talgproduksjonen. Cosmelan er derfor også en effektiv behandling for å redusere porer, hudormer, akne og gir en generell hudforbedring.
Cosmelan behandlingen består av 4 faser.

Første fase er en maske som legges på klinikken. Resten av behandlingen er et hjemmeprogram bestående av tre produkter. Behandlingen foregår over ca. 3-4 måneder. Etter 2-3 uker sees ofte en betydelig endring på hyperpigmenteringene. Bivirkningene sees oftest i form av noe rødhet, sårhet og flassing spesielt rundt munnen og nesevingene. Huden opparbeider seg et toleransenivå og birvirkningene reduseres betydelig etter de første 4 ukene.
Du kan gå på jobb som normalt under hele behandlingsprosessen.

Intropris er 5 490 ,- (ord.pris 5 990 ,-)
Inkluderer: Cosmelan Kit (Klinikkmaske + hjemmeprodukter og all oppfølging av kosmetisk sykepleier underveis i behandlingen)

Bestill en konsultasjon i dag