Plastikkirurgi etter vekttap

Med økende fedme i samfunnet, ser vi også en økning i antall pasienter som, etter vektnedgang gjennom slankeoperasjoner eller andre former for betydelig vektreduksjon, står overfor utfordringer knyttet til overskuddshud. Dette overskuddet kan manifestere seg på områder som magen, ryggen, lårene og armene, og noen ganger kan det også være utfordringer med lange og tunge bryst.

Over 20 års erfaring

På Klinikk Haukeland har vi over 20 års erfaring med å utføre operasjoner på denne pasientgruppen, og vi kan vise til gode resultater og fornøyde pasienter. Vår tilnærming involverer alltid et komplett operasjonsteam, spesialtilpassede operasjonsstuer, bruk av moderne utstyr, implementering av trygge rutiner og tett oppfølging gjennom hele prosessen.

Det offentlige helsevesenet står overfor store utfordringer med hensyn til kapasitet, noe som resulterer i lange ventetider for operasjoner. Mange av pasientene i denne kategorien har en medisinsk, og ikke kun kosmetisk, indikasjon for operasjonene de søker. Derfor kan de kvalifisere for operasjon uten merverdiavgift. Våre prislister inkluderer merverdiavgift i samsvar med gjeldende regelverk. Imidlertid kan denne avgiften fratrekkes dersom det foreligger en medisinsk indikasjon, som definert i Prioriteringsveilederen for plastikkirurgi utgitt av Helsedirektoratet. Vær oppmerksom på at prisene som oppgis i prislisten er «fra-priser», og at prisen kan variere avhengig av omfanget av operasjonen, spesielt for pasienter med behov for omfattende kirurgi etter stort vekttap.

Det er viktig å forstå at overskuddshud etter betydelig vektnedgang ikke bare er et kosmetisk problem, men kan også føre til fysiske og psykiske utfordringer for pasientene. Den ekstra huden kan for eksempel føre til hudirritasjon, sårhet og ubehag, og den kan også begrense bevegelsesfriheten og hindre pasientene i å nyte en aktiv livsstil.

På Klinikk Haukeland tar vi oss av pasientene våre med omhu og respekt, og vi forstår de unike behovene som følger med overskuddshud etter vektnedgang. Vårt erfarne og dedikerte team av kirurger og helsepersonell er her for å veilede pasientene gjennom hele prosessen, fra den første konsultasjonen til etterbehandlingen.

Vi tilbyr et bredt spekter av kirurgiske prosedyrer for å korrigere overskuddshud på forskjellige deler av kroppen. Dette kan inkludere mageplastikk for å fjerne overflødig hud og stramme magemusklene, ryggplastikk for å forbedre konturene på ryggen, lårplastikk for å redusere overskuddshud på lårene, og armplastikk for å stramme huden på armene.

Martin Jørgensen.

Våre erfarne plastikkirurger

Våre kirurger bruker avanserte teknikker og moderne utstyr for å oppnå optimale resultater med minimal risiko og nedetid for pasientene. Vi legger vekt på å gi hver enkelt pasient en skreddersydd behandlingsplan som tar hensyn til deres individuelle behov og ønsker, og vi arbeider tett med dem for å sikre at de oppnår de ønskede resultatene.

Vi forstår at beslutningen om å gjennomgå kirurgi for å korrigere overskuddshud etter vektnedgang kan være stor, og vi er her for å støtte pasientene gjennom hele prosessen. Vi oppfordrer alle som vurderer denne typen kirurgi til å kontakte oss for en uforpliktende konsultasjon, der vi kan diskutere deres mål og forventninger, og gi dem all den informasjonen de trenger for å ta en informert beslutning. Vi er her for å hjelpe pasientene med å gjenopprette sin selvtillit og føle seg komfortable i sin egen kropp igjen. Se våre priserlister her.

Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende konsultasjon. Bestill time i dag via vår hjemmeside eller ring oss direkte på telefonnummer 32 82 83 01