Skinbooster

I huden til barn og ungdom er fibroblastene som produserer hyaluronsyre, kollagen og elastin svært aktive. Allerede fra midten av 20 årene reduseres fibroblastenes aktivitet, og produksjonen går gradvis ned. Resultatet blir en mer slunken og tørr hud.

Se prisliste

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Skinboostere

For å korrigere og bremse denne utviklingen har fillerprodusentene laget skinboosterne. Dette er en samlebetegnelse på de tyntflytende hyaluronsyre-geleene som med sin store evne til å binde fuktighet gir en spenstigere og fastere hud. Skinboosteren fordeles jevnt over store hudområder, enten hele ansiktet, hendene, halsen eller brystet der de gir en generell hudforbedring. Resultatet blir økt spenst, fuktighet og fylde. Siden effekten kommer gradvis vil dette være en diskret behandling som gir et svært naturlig resultat.  Skinboosterne settes enten som en enkeltbehandling eller som kur. Restylane sin skinbooster gjennomføres enten som enkeltstående behanding, men gjerne som stor kur eller liten kur, helt avhengig av behovet. Behandlingen bør vedlikeholdes om lag 1 gang i året med en enkelt behandling. Både juvederm og teosyal har også skinboostere, volite og redensity.

Våre ulike kurer

Den store skinbooster-kuren med totalt 6 ml.  Her gjøres 3 behandlinger a 2 ml med 1 måneds mellomrom.

Den lille skinbooster-kuren består av totalt 3 ml fordelt på 3 behandlinger. Denne behandlingen benyttes for de med mer moderate behov.

Begge skinbooster-kurene kan betales både i sin helhet på første behandling eller oppdelt per behandling.

Se prisliste

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Portrett av våre ansatte - klinikk haukeland

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Ofte stilte spørsmål

Mange kan lure på om de blir blå og hovne, om de kan ta denne behandlingen rett før jobb eller viktige tilstelninger.
Hevelse ser man aldri som følge av medisinsk injeksjon for rynkefjerning, men man kan være uheldig å få et lite blåmerke i huden. Det dreier seg ikke om store, skjemmende merker. Det blir bare knappenåls-store som er lette å sminke bort. Det er mange som stikker innom og tar en behandling i lunsjen og så går direkte tilbake til jobb.

Mange frykter “frozen face”, og refererer til ulike kjendiser man ser i media. Det er viktig å understreke at disse kjendisene har gjort veldig veldig mye, og deres tydelige behandlede ansikt er et resultat av overbehandling. Det skal mye produkt og hyppige behandlinger til for at dette skjer.

Når kunden forteller meg at hun eller han får komplimenter om at han/hun ser bra ut, er det en bekreftelse på at behandlingen er vellykket. Ser man noen man tenker at “Jøss, hva har hun gjort med leppene”, eller “Oi, hun hadde mistet all mimikk” så er det en mislykket behandling. Man skal se ut som en forbedret utgave av seg selv.

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.