Skinbooster

I huden vår er det fibroblast-cellene som produserer hyaluronsyre, kollagen og elastin. Hos barn og unge er disse cellene svært aktive og huden er tykk, spenstig og fast. Men allerede fra midten av 20 årene blir fibroblast-cellene mindre aktive, og produksjonen går gradvis ned. Resultatet blir en mer slapp og tørr hud.

Se prislisteFinansiering

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Skinboostere

For å diskret korrigere og bremse aldringsutviklingen har fillerprodusentene laget skinboosterne. Dette er en samlebetegnelse på de tyntflytende hyaluronsyre-geleene som binder fuktighet i huden og forbedrer hudens spenst og fasthet. Skinboosteren fordeles jevnt i det aktuelle området, og det kan være ansiktet, hendene, halsen eller brystet som behandles. Skinbooster som kur er en veldig populær behandling, og gjøres i 3 omganger. Resultatet kommer gradvis og gir et diskret og naturlig resultat. Hudforbedringen sees som økt spenst, fuktighet og fylde. Skinboosterne settes enten som en enkeltbehandling eller som kur. Restylane sin skinbooster kan gjøres enten som enkeltstående behanding, men best resultat får man etter en kur. Det vil da være stor kur eller liten kur, helt avhengig av behovet. Behandlingen bør vedlikeholdes om lag 1 gang i året med en enkelt behandling. Både Restylane, juvederm og teosyal har skinboostere.

Våre ulike kurer

Den store skinbooster-kuren med totalt 6 ml.  Her gjøres 3 behandlinger a 2 ml med 1 måneds mellomrom.

Den lille skinbooster-kuren består av totalt 3 ml fordelt på 3 behandlinger. Denne behandlingen benyttes for de med mer moderate behov.

Begge skinbooster-kurene kan betales både i sin helhet på første behandling eller oppdelt per behandling.

Se prisliste

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Ofte stilte spørsmål

Mange kan lure på om de blir blå og hovne, om de kan ta denne behandlingen rett før jobb eller viktige tilstelninger.
Hevelse ser man aldri som følge av medisinsk injeksjon for rynkereduksjon, men man kan være uheldig å få et lite blåmerke i huden. Det dreier seg ikke om store, skjemmende merker. Det blir bare knappenåls-store som er lette å sminke bort. Det er mange som stikker innom og tar en behandling i lunsjen og så går direkte tilbake til jobb.

Mange frykter “frozen face”, og refererer til ulike kjendiser man ser i media. Det er viktig å understreke at disse kjendisene har gjort veldig veldig mye, og deres tydelige behandlede ansikt er et resultat av overbehandling. Det skal mye produkt og hyppige behandlinger til for at dette skjer.

Når kunden forteller meg at hun eller han får komplimenter om at han/hun ser bra ut, er det en bekreftelse på at behandlingen er vellykket. Ser man noen man tenker at “Jøss, hva har hun gjort med leppene”, eller “Oi, hun hadde mistet all mimikk” så er det en mislykket behandling. Man skal se ut som en forbedret utgave av seg selv.

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.