Plastisk kirurgi

Vi får mange henvendelser angående plastisk kirurgi og våre ulike behandlingsalternativer. Kropp er for mange et sårt tema, og vi ønsker å hjelpe så mange vi kan å føle seg vel i sin egen kropp. Vi tilbyr operasjoner og behandlinger utført av profesjonelle kirurger og sykepleiere, og vi jobber hardt for å imøtekomme kundens forventning.

Plastisk kirurgi ved Klinikk Haukeland

For oss er det viktig at kundene føler seg godt tatt i mot, og at de føler seg trygge på den operasjonen/behandlingen sin de har valgt. Derfor har vi kun ansatt de beste kirurgene og sykepleierne nettopp for å sørge for de beste resultatene, og ikke minst den beste atmosfæren. Vi holder til å lyse og trivelig lokaler i hjertet av Drammen, og vi har nær avstand til det meste av kollektiv trafikk.
Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende konsultasjon angående plastisk kirurgi.

Vi deler inn etter følgende områder på kroppen

BRYST

Trenger du mer informasjon om brystforstørrelse, brystreduksjon eller brystløft kan du lese mer om dette her.

LES MER

ANSIKT

Vi tilbyr behandling av øyelokk, ansiktsløft (facelift), ansiktsforming, øyenbrynsløft og mye mer.

LES MER

KROPP

Vi har lang erfaring med operasjon og behandling av kropp for både kvinner og menn.

LES MER

Plastisk operasjon for både kvinner og menn

Mange menn tar avstand fra plastisk kirurgi da mange føler seg utilfreds for å gå til en kirurg med sine problemer. Vi ønsker alle pasienter velkommen til oss og vi er godt vant med både kvinner og menn i alle aldre og fasonger. Sammen med en av våre konsulenter / kirurger vil man kunne evaluere hver enkelt sak på best mulig måte, slik at man er sikker på at man oppnår best mulig resultat.

Har du noen spørsmål?
Lars haukeland utører plastisk operasjon i drammen

Plastisk operasjon økte selvtilliten

Plastisk kirurgi har gjennom mange år blitt fremstilt som noe negativt i mediene, hvor det særlig har vært mye fokus på kroppspress og forventninger til en nærmest perfekt kropp. Vi snakker daglig med pasienter som har hatt lav selvtillit og mange plager grunnet medfødte attributter. Vi i Klinikk Haukeland ønsker å tilrettelegge en god og ordentlig praksis hvor pasientes behov og ønsker er i fokus. Dersom tilbyr vi en uforpliktende konsultasjon til alle våre pasienter slik at man kan snakke om og samtidig få mer informasjon om rette type behandling / operasjon.

Bestill uforpliktende konsultasjon i dag!
Plastisk kirurgi - referansebok

Hva sier våre pasienter

Podcast

Husk at du nå kan følge med på vår podcast hvor vi tar opp spennende temaer og spørsmål som ofte stilles i denne bransjen. Du kan også være med på å påvirke våre episoder ved å sende inn spørsmål eller forslag til temaer via vår Facebookside eller ved å sende inn en direkte  talemelding.

Hold deg oppdatert

Visste du at vi jevnlig publiserer saker med temaer innen alt fra kosmetiske behandlinger til plastisk kirurgi?

Se flere nyheter her

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev

-Motta spennende informasjon og tilbud


Åpningstider

Mandag: 08:00 – 16:00
Tirsdag: 08:00 – 16:00
Onsdag: 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 18:00
Fredag: 08:00 – 16:00

Ta kontakt for info om våre lørdag- og ettermiddagstimer!

Besøk oss

Engene 116,
3012 Drammen
Trykk her for veibeskrivelse

Kontaktinformasjon