Kjemiske peelinger

Ved kjemisk peeling påføres en vanntynn syreblanding hudens overflate. Syreblandingen har lavere ph-verdi en huden selv, og finnes i mange ulike varrianter og konsentrasjoner.En kjemisk peeling gir hudforbedring ved økt avflassing av huden og man oppnår også en jevnere hudtone. Det finnes mange ulike syrer og syreblandinger, og vi kan tilby en stor range av behandlinger innenfor kjemiske peelinger.

Se prislisteFinansiering

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Indikasjoner på kjemiske peelinger er

  • Solskader
  • Pigmenteringer og melasma
  • Fine linjer
  • Akne , komedoner og forstørrede porer
  • Rosacea
  • Tap av spent og fylde
  • Grov tekstur og arr

Jo større korrigering som må gjøres, dess sterkere peeling kreves for å oppnå resultat. Kombinasjonsbehandlinger med kjemisk peeling og dermapen benyttes mye, eller at det anbefales en kur med peelinger. Mulighetene er mange, så ønsker du å høre mer om dette er du velkommen til en gratis konsultasjon.

Hver kjemiske peel har sine unike egenskaper, men generelt for alle er at de svekker bindingene mellom de døde cellene på hudoverflaten og øker produksjonen av nye, friske hudceller. Hvilken type peel man bør ha, avhenger av hudtype og -tilstand og hva man ønsker å oppnå. Såkalte AHA-syrer, eller fruktsyrer, brukes gjerne til generell hudforbedring, behandling av pigment og for å øke hudens fuktnivå. BHA-syrer, som salisylsyre, er spesielt godt egnet til behandling av akne og rosacea. Dette fordi de er betennelses-dempende og reduserer hudens talgproduksjon.

Vi tilbyr ulike type kjemisk peel fra ZO Skin Health. Elixir Cosmeceuticals og Innoastetics. I samråd med din behandler finner vi en peel som passer for deg og din hudtilstand. For booking velg «Kjemisk peel».

Les mer om kjemiske peelinger her

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.