Cosmelan

Cosmelan er en trygg og svært effektiv behandling som anvendes alle hudtyper-også mørk hud. Det finnes god dokumentasjon på effekten av behandlingen fra flere studier.

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Cosmelan kit

Hva er Cosmelan?

Cosmelan er verdensledende og unik innen behandlingen av hyperpigmentering. Behandlingen er utviklet og produsert av Mesoestetic i Barcelona og brukes av hudleger og medisinske klinikker over hele verden. På verdensbasis er det behandlet over 1 mill pasienter. Cosmelan er en trygg og svært effektiv behandling som anvendes alle hudtyper-også mørk hud. Det finnes god dokumentasjon på effekten av behandlingen fra flere studier.

Hva er hyperpigmentering?

Hyperpigmentering opptrer i huden som grå, brune flekker i hudoverflaten og skaper en ujevn hudtone. De fleste som er rammet opplever dette skjemmende. For noen går dette ut over livskvaliteten og setter sosiale begrensninger. Det finnes ulike typer for hyperpigmenter:

1. Melasma: symmetrisk og udefinerte kanter. Oppstår oftest sentralt i ansiktet, panne, overleppe, kinnben.
2. Pih/ Postinflammatorisk hyperpigmentering: Mørke flekker i huden ofte etter et akne utbrudd. Mange forveksler dette med arr. Pih opptrer på både kropp og i ansikt, og er vanligere blant mørkere hudtyper.
3. Solar lentigo: På folkemunne omtalt som «solflekker» og som er ovale eller runde i formen.Opptrer i både ansiktet, men også spesielt på hender, bryst og armer i aldersgruppen 50+, men også tidligere hvis huden har vært utsatt for hyppige soleksponeringer.
4. Fregner: Opptrer både på ansikt og kropp, spesielt på armer. Klassisk ved blondt og rødlig hår. Hvis man utvikler mer fregner av å være i sola, betyr dette at huden tåler sol dårligere.

Behandlingen

Trinn 1 – På klinikken
Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”.
Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen. Masken påføres på klinikken etter grundig avfetting av huden. Cosmelan 1 masken skal være på huden 8-12 timer (Avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter den anbefalte tid. Den skal holdes fuktig med en liten dusjflaske med vann. Vaskes av med lunkent vann.

Trinn 2 – Hjemmeprogram
Hjemmeprogrammet består av 3 kremer som du skal bruke både morgen og kveld den første tiden. Behandlingen virker ved å ytterligere redusere pigmenteringen og samtidig forhindre dannelsen av nye mørke flekker. Siden ingrediensene er aktive, det er viktig å følge presist behandlerens råd for at unngå flere bivirkninger enn nødvendig. Cosmelan 2 kan med fordel brukes som vedlikeholdelseskrem helt opp til 1 år, men selve hovedbehandlingen varer kun 3 mnd.

Resultater

Cosmelan har en korrigerende effekt på allerede oppståtte pigmenteringer. Behandlingen regulerer overproduksjonen av melanin og dermed kontrollerer utbrudd av nye hyperigmenteringer. Behandlingen gir en foryngende, utglattende effekt og hemmer også talgproduksjonen. Cosmelan er derfor en også en effektiv behandling for å redusere porer, hudormer og akne. Behandlingen gir en generell hudforbedring.

Resultatene kommer vanligvis raskt og ofte etter 2-3 uker sees en betydelig endring. På jobb som normalt. Bivirkninger sees oftest i form av noe rødhet, sårhet og flassing spesielt rundt munnen og nesevingene. Opparbeider seg et toleransenivå og birvirkningene reduseres betydelig etter de første 4 ukene.

Cosmelan resultater

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.