Profhilo

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden og er et revolusjonerende og innovativ nyhet fra en av de ledende hyaluronsyre produsentene i verden.

Se prislisteFinansiering
Bilde av kvinne som har tatt Profhilo

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Hva er Profhilo?

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden og er et revolusjonerende og innovativ nyhet fra en av de ledende hyaluronsyre produsentene i verden. Den unike formelen gjør det mulig å stimulere hudens egen kollagen og elastin produksjon for en fastere og strammere hud. Profhilo har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet og booster og fukter huden i tillegg til å re-modellere aldrene og slapp hud.

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARDS som årets beste injeksjonsbehandling. Produktet anses for å være bio-stimulerende, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin. Dette igjen fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut. Profhilo øker ikke volumet i huden, derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig!

Hvordan foregår behandlingen?

Profhilo blir injisert i faste punkter i det aktuelle behandlingsområdet og 1. behandling består av en 2 ml sprøyte som injiseres rett under huden. Du får lokalbedøvelse hvis du ønsker. Produktet har stor spredning, så det gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Etter behandling

Umiddelbart etter behandling kan du se merker etter hvor injeksjonene er utført. Dette kan se ut som myggstikk og vil forsvinne i løpet av kort tid. Det kan også oppstå forbigående blåmerker, som ved alle andre injeksjonsbehandlinger. Protokollen som anbefales er 2 -3 behandlinger med 4 ukers mellomrom, deretter vedlikeholdsbehandling hver 6-12 mnd.

Se priser her
Lese mer om våre kosmetiske behandlinger her


Hvilke områder kan behandles?

Profhilo er en behandling som kan benyttes på flere områder på kroppen. Allikevel velger de fleste av våre pasienter å få en Profhilo behandling på følgende områder:

• Ansikt
• Hals
• Bryst / Decolletage
• Hender

• Armer
• Knær
• Mage

Bilde av en Profhilo eske

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Ofte stilte spørsmål

Mange kan lure på om de blir blå og hovne, om de kan ta denne behandlingen rett før jobb eller viktige tilstelninger.
Hevelse ser man aldri som følge av medisinsk injeksjon for rynkereduksjon, men man kan være uheldig å få et lite blåmerke i huden. Det dreier seg ikke om store, skjemmende merker. Det blir bare knappenåls-store som er lette å sminke bort. Det er mange som stikker innom og tar en behandling i lunsjen og så går direkte tilbake til jobb.

Mange frykter “frozen face”, og refererer til ulike kjendiser man ser i media. Det er viktig å understreke at disse kjendisene har gjort veldig veldig mye, og deres tydelige behandlede ansikt er et resultat av overbehandling. Det skal mye produkt og hyppige behandlinger til for at dette skjer.

Når kunden forteller meg at hun eller han får komplimenter om at han/hun ser bra ut, er det en bekreftelse på at behandlingen er vellykket. Ser man noen man tenker at “Jøss, hva har hun gjort med leppene”, eller “Oi, hun hadde mistet all mimikk” så er det en mislykket behandling. Man skal se ut som en forbedret utgave av seg selv.

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.