Co2- laser er gullstandarden på hudforbedring

På klinikkken tilbyr vi en ny og moderne fraksjonert CO2-laser, som er det beste bransjen har for korrigering av solskader og dårlig hudkvalitet. CO2- laseren fjerner brune solflekker, reduserer rynker, forbedrer arr og gir en strammere og glattere hud med jevn og frisk farge. På bakgrunn av dette blir fraksjonert laser omtalt som gullstandarden på hudforbedring! Fordelen med å bruke en fraksjonert CO2-laser er at den etterlater små felt av frisk hud og på denne måten forkorter tilhelingstiden. Dette medfører også en redusert risiko for infeksjon og pigmentforandring.

Områder som egner seg for CO2-laser er hele ansiktet, og gjerne dypere omkring munnen, omkring og under øynene, hals, bryst eller hender. For generell hudforbedring kan laseren også stilles ned og gi en mildere behandling.

Bestill en uforpliktende konsultasjon

Mona er en av våre pasienter som har blitt behandlet med CO2-laser og her kan du lese litt om hennes erfaring rundt behandlingen og se våre før-og etter bilder:

«I en alder av 48 år, vet jeg at man skal ha noen rynker som følge av heftig soling i tenårene, bekymringer og periodevis dårlig nattesøvn…men når jeg så meg i speilet og så et rynkete fjes som kunne passet på en 70 åring, ble jeg litt nedfor. Etter behandlingen har jeg ny, fin babyhud og særdeles lite rynker igjen. Kommentarene fra venner og kjente er kjempepositive. Selv damene på nærbutikken har kommet med kommentarer som at det ser utrolig bra ut. Nå kan jeg se meg i speilet og smile».

CO2-laseren brukes også mye som kompletterende behandling ved kirurgi, og vil da gjøre resultatet helt optimalt. Dette er gjerne ved ansiktsoperasjoner som ansiktsløft, panneløft (brynsløft) og øyelokksoperasjoner, samt som ekstrabehandling når annen kirurgi utføres da man allikevel har en rekonvalesensperiode hjemme.

Vi vil alltid anbefale deg et hudprogram hjemme etter huden har leget seg. Fokuset er da på dokumenterte ingredienser som retinolbaserte kremer og solbeskyttelse for å opprettholde resultatet.

Tilbake til innleggsoversikt