Dermapen

Ved dermapen-behandling påføre huden multiple overfladiske og små stikk for å regenerere huden. Den vil også gi en økt kollagenproduksjon. På denne måten vil man oppnå en strammere hud med en jevnere hudoverflate.

Se prislisteFinansiering

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Dermapen

Behandlingen har eskstert i en årrekke, og finnes i ulike navn og utgaver. Man kan lese om dermapen, dermastamp, dermaroller, microneedling med mer. Alle disse behandlingene går ut på samme grunnprinsipp der målet er en fastere og spenstigere hud samt forbedre hudens oveflatestruktur. Det kreves gjentatte behandlinger dersom det er store korrigeringer. Normalt antall behandlinger på en kur er 3-5 behandlinger. Dermapen gjøres vanligvis i kombinasjon med mesoterapi og/eller kjemisk peeling.

Indikasjoner for dermapen

  • Arr
  • Ujevn hudstruktur
  • Store porer
  • Aldringstegn som fine linjer
  • Ønske om økt vitalitet og glød i huden
  • Arr eller skader som strekkmerker i huden

Det vanlige behandlingsintervallet er 4-6 uker, avhengig av hvor dypt man har behandlet.

Gjør det vondt?

Det er veldig individuelt hva man opplever som smertefullt. Det avhenger også mye av tykkelse på huden og graden av sensitivitet i huden. Dersom man ønsker kan man få påført en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen så man føler minimalt under behandlingen. Pasienten kan også kjøpe bedøvelseskrem på apoteket og smøre på 30-60  minutter i forkant av behandlingen.

Hvordan ser huden ut etter dermapen-behandling?Denne behandlingen etterlater noe rødhet i huden. Mildere behandlinger gir en svak rødme og glød, mens de dypere arr-behandlingene vil gi rødhet i flere dager på linje med en solforbrenning. Men normalt vil gløden holder seg i flere dager, og mange synes at de dagen etter ser veldig fine ut i dagene etterpå, men dette avhenger selvsagt av hvor dyp behandling man gjør og hvor sterkt huden reagerer.

Dermapen som kombinasjonsbehandling

Dermapen er noe som i stor grad brukes i kombinasjon med andre behandlinger. Den kombineres gjerne med enten mesoterapi eller kjemiske peelinger, eller med begge deler. Behandlingene blir da laget som en pakkepris og man får mye for pengene.

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.