Mesoterapi

Mesoterapi er en behandling der ulike serum prikkes ned i hudens øverste hudlag. Dette gjøres via en syltynn nål med multiple lette stikk påføres over hele ansiktet, halsen og/eller brystet.

Se prislisteFinansiering

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Mesoterapi

Dette er en behandling som vil bremse hudens aldring, tilføre fukt, glød, bedre spenst og elastisitet. Injeksjonsteknikken kalles «nappage-teknikk», og vil etterlate ørsmå røde prikker i huden, disse kan lett sminkes vekk dagen etter. Det finnes mange ulike mesoterapi-serum, og etter at behandler har analysert huden og avdekket den enkeltes behov, velges riktig serum. Ofte vil det benyttes ulike serum på ulike områder i ansiktet. Serumene inneholder ulike ingredienser. Vanlige mesoterapi-ingredienser er hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer, pigment-hemmere, mineraler og antioksidanter.

Mesoterapi brukes på ulike indikasjoner

  • Dehydrert hud
  • Slapp hud med manglende elastisitet og spenst
  • Ujevn hudtone/pigmenter
  • Rynker og linjer
  • Solskadet hud
  • Akne-arr
  • Løs hud på hals og bryst

Mesoterapi stimulerer hudens kollagensyntese, gir glød, spenst og er med på å gjenskape balanse i huden. Mesoterapi utføres gjerne som kombinasjonsbehandling med dermapen. Der får man ytterligere millioner av mikrokanaler som mesoterapi-serumet trekker ned i. Resultatet blir at man «bygger hud» på lik linje som man bygger muskler når man trener.

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.