Laserpeel (Fraksjonert)

Med CO2-laser behandler vi solskader som pigmentflekker og fine rynker. Behandlingen styrker hudens bestanddeler (collagen) slik at man oppnår en generell hudforbedring

Se prisliste

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Hudforbedring med CO2-laser

På Klinikk Haukeland bruker vi en ny og moderne fraksjonert CO2-laser. Fraksjonert CO2-laser er det beste vi kan tilby for korrigering av solskader og dårlig hudkvalitet. Den fjerner også brune solflekker, reduserer rynker, forbedrer arr og gir en strammere og glattere hud med jevn og frisk farge. Derfor blir fraksjonert laser omtalt som gullstandarden på hudforbedring. Fordelen med å bruke en fraksjonert CO2-laser er at den etterlater små felt av frisk hud og på denne måten forkorter tilhelingstiden. Dette medfører også en redusert risiko for infeksjon og pigmentforandring.

Områder som egner seg for CO2-laser er hele ansiktet, og gjerne dypere omkring munnen, omkring og under øynene, hals, bryst eller hender. For generell hudforbedring kan laseren også stilles ned og gi en mildere behandling.
CO2-laseren brukes også mye som kompletterende behandling ved kirurgi, og vil da gjøre resultatet helt optimalt. Dette er gjerne ved ansiktsoperasjoner som ansiktsløft, panneløft (brynsløft) og øyelokksoperasjoner, samt som ekstrabehandling når annen kirurgi utføres da man allikevel har en rekonvalesensperiode hjemme.
Laser har liten effekt på de dypeste rynkene eller der hudoverskuddet er stort. Sterkere behandling vil gi et større resultat, men også lengre «nedetid». Nedetid betyr tilhelingstid, altså tiden det tar før huden er tilhelet.

Behandling med CO2- laser

-FØR OG ETTER

Med CO2-laser behandler vi solskader som pigmentflekker og fine rynker. Behandlingen styrker hudens bestanddeler (collagen) slik at man oppnår en generell hudforbedring. Dette vil resultere i en foryngelse av utseendet. Laserbehandling kan gjøres i lokalbedøvelse eller lett narkose. Laser har liten effekt på dype rynker, men kan ha en viss effekt på løs hud, spesielt svarende til nedre øyelokk.

Bestill konsultasjon i dag

Behandling med CO2- laser etter kun 1 behandling

Klikk på hver enkelt bilde for å forstørre disse. Bildene viser resultater etter kun 1 behandling med vår Co2 laser. Vi anbefaler alle å komme innom vår klinikk i Drammen for en konsultasjon før en eventuell behandling.

Klikk på bildet for å forstørre

Klikk på bildet for å forstørre

Klikk på bildet for å forstørre


Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Portrett av våre ansatte - klinikk haukeland

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Ofte stilte spørsmål

  • Du må være frisk og ikke ha noen form for infeksjon (kviser, herpes) eller sår i behandlingsområdet.
  • De første dagene etter behandlingen vil huden væske og ofte være preget av punktblødninger. Det vil ta minimum 1 uke før huden er tilhelet. Huden er fortsatt er rød og glatt, men væsker ikke lenger. Nå kan man anvende sminke.
  • Du bør unngå direkte sollys de første 3 månedene etter behandlingen og bruke solbeskyttelse med høy solfaktor (Faktor 50). Benytt i tillegg også solbriller/hatt hvis du oppholder deg i områder med sterkt sollys. Disse forholdsreglene er viktige å følge for å unngå pigmentforandringer.
  • En rødme kan være tilstede i flere måneder, men vil gradvis avta.

I perioden etter behandlingen vil du være avhengig av å smøre huden etter et system som vi vil tilpasse for deg, litt avhengig av hvor omfattende behandling du har fått. Etterbehandlingen vil bestå i å tørke av hud som flasser og påføre kremer.

Det er viktig at du ikke har brukt A-vitaminsyre tabletter (isotretinoin) de siste 12 måneder før behandling.

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.