Laserpeel (Fraksjonert)

Med CO2-laser behandler vi solskader som pigmentflekker og fine rynker. Behandlingen styrker hudens bestanddeler (collagen) slik at man oppnår en generell hudforbedring

Se prislisteFinansiering

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Hudforbedring med CO2-laser

Fraksjonert CO2-laser er den beste og mest effektive hudforbedrende behandlingen vi kan tilby og omtales ofte som gullstandarden på hudforbedring. Med denne behandlingen kan aldringstegn i huden som grov solskadet hud, pigmenteringer, rynker, løs hud og mindre arr forbedres betraktelig.

Behandlingsprinsippet går ut på at mange laserstråler trenger ned i huden og etterlater frie områder av uberørt vev rundt seg. Fordelen med en fraksjonert Co 2 laser er at den forkorter tilhelningstiden og reduserer risiko for både infeksjoner og pigmenteringer.
Effekten av behandlingen er at hudens egen produksjon av kollagen øker og at bindevevet styrkes. Behandlingen gir både en glatter og strammere hud, og «fjerner år» fra hudoverflaten.

Områder som egner seg for CO2-laser er hele eller deler av ansiktet, omkring munnen, omkring og under øynene, hals, bryst eller hender. For generell hudforbedring kan laseren også stilles ned og gi en mildere behandling.

Behandling med CO2- laser

Co 2 laser kan gjøres både i lokalbedøvelse og i lett narkose. I narkose gjøres dette som oftes som komplimenterende behandling til øyelokkskirurgi, panne- og/eller ansiktsløft eller som ekstrabehandling når annen kirurgi utføres da man allikevel har en rekonvalesensperiode hjemme.
Tilhelningstiden er avhengig av hvor dyp behandling som har blitt utført, men etter en uke kan de fleste gjenoppta daglige aktiviteter. Ved middels dyp til dypere behandlinger anbefaler vi å være innendørs 3-4 dager.
Hudbarrieren er svekket en periode etter behandling og de første dagene er huden preget av hevelse, rødhet og flassing.

Du vil få en hudprotokoll som du skal følge hjemme i dagene og ukene etter behandling. De første dagene skal du kun smøre med en anbefalt krem som du kjøper med her fra klinikken. Du kan dusje allerede dagen etter behandling, men være forsiktig med for varmt vann.

I ukene etter behandling og i tiden fremover anbefaler vi høy spf når du skal være utendørs. For å vedlikeholde og optimalisere resultatet av behandlingen vil en av våre kosmetiske sykepleiere sette opp et individuelt tilpasset hudprogram til deg.
Vi setter opp en kontroll til deg noen uker etter behandling.

Bestill konsultasjon i dag

Behandling med CO2- laser etter kun 1 behandling

Klikk på hver enkelt bilde for å forstørre disse. Bildene viser resultater etter kun 1 behandling med vår Co2 laser. Vi anbefaler alle å komme innom vår klinikk i Drammen for en konsultasjon før en eventuell behandling.

CO2 laserbehandling før og etter

Klikk på bildet for å forstørre

CO2 laserbehandling før og etter 3

Klikk på bildet for å forstørre

CO2 laserbehandling før og etter 2

Klikk på bildet for å forstørre


Bildet av flr og etter en Co2 laser behandling i Drammen

Klikk på bildet for å forstørre

Klikk på bildet for å forstørre


Klikk på bildet for å forstørre

Klikk på bildet for å forstørre

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Ofte stilte spørsmål

  • Du må være frisk og ikke ha noen form for infeksjon (kviser, herpes) eller sår i behandlingsområdet.
  • De første dagene etter behandlingen vil huden væske og ofte være preget av punktblødninger. Det vil ta minimum 1 uke før huden er tilhelet. Huden er fortsatt er rød og glatt, men væsker ikke lenger. Nå kan man anvende sminke.
  • Du bør unngå direkte sollys de første 3 månedene etter behandlingen og bruke solbeskyttelse med høy solfaktor (Faktor 50). Benytt i tillegg også solbriller/hatt hvis du oppholder deg i områder med sterkt sollys. Disse forholdsreglene er viktige å følge for å unngå pigmentforandringer.
  • En rødme kan være tilstede i flere måneder, men vil gradvis avta.

I perioden etter behandlingen vil du være avhengig av å smøre huden etter et system som vi vil tilpasse for deg, litt avhengig av hvor omfattende behandling du har fått. Etterbehandlingen vil bestå i å tørke av hud som flasser og påføre kremer.

Det er viktig at du ikke har brukt A-vitaminsyre tabletter de siste 12 måneder før behandling.

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.