Hudbehandlinger

Hos Klinikk Haukeland kan du få utført en rekke hudbehandlinger utført av kvalifisert personell. Vi strekker oss langt for å skape de beste resultatene for våre kunder, og vi bryr oss om hvordan du som kunde har det under et besøk hos oss.

SE VÅRE BEHANDLINGER

Klinikk Haukeland Cosmetics er en underavdeling av Klinikk Haukeland og holder til å samme lokaler i Drammen. Vi tilbyr profesjonelle behandlinger i trivelige omgivelser og vi benytter det siste innen teknologi og utstyr.

Green Peel®

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100% naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden.

LES MER

Dermapen

En dermapen-behandling går ut på å påføre huden multiple små stikk for å regenerere huden og sparke i gang kollagenproduksjonen

LES MER

Kjemiske peelinger

Kjemiske peelinger er en samlebetegnelse for alt fra lette hudbehandlinger. Få tilbake spent og glød i huden.

LES MER

Meline

Meline er en spansk serie kun rettet mot hyperpigmenteringer. Hyperpigmentering er en opphopning av fargestoffet melanin.

LES MER

Mesoterapi

Mesoterapi er en behandling der ulike serum prikkes ned i hudens øverste hudlag. Kan utføres i ansikt, halsen og brystet.

LES MER

ZO - DR. Obagi

Vår største serie er ZO by Dr. Obagi. Denne serien er kjent for å korrigere blant annet fine linjer, acne og hudormer.

LES MER
hudforbedring med cosmelan

Cosmelan

Cosmelan er verdensledende og unik innen behandlingen av hyperpigmentering. Behandlingen er utviklet og produsert av Mesoestetic.

LES MER

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev

-Motta spennende informasjon og tilbud


Åpningstider

Mandag: 08:00 – 16:00
Tirsdag: 08:00 – 16:00
Onsdag: 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 18:00
Fredag: 08:00 – 16:00

Ta kontakt for info om våre lørdag- og ettermiddagstimer!

Besøk oss

Engene 116,
3012 Drammen
Trykk her for veibeskrivelse

Kontaktinformasjon