Kinn

Høye kinnben og  V-formet på ansiktet er et skjønnhetsideal for kvinner. Ikke alle er så heldig å ha dette naturlig. Da kan filler-behandling i kinn være et alternativ.

Se prislisteFinansiering

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Kinn

"-The beauty is in the bone" -Dr. Jonathan Sykes

Under hud og bløtvevsdeler ligger skallebenet/kraniet. Og formen på dette vil forståelig nok ha stor betydning for hvordan ansiktet ser ut og hvordan det eldes. Med alderen vil volumbalansen endres. Et ungt ansikt har mye volum i mellomansiktet, med stort volum i kinnpartiet, og en markert og slank kjevelinje og spiss hake. Når ansiktet eldes vil volumet endre seg og bli flatere i mellomansiktet og med mest volum i nedre del. Kinnene avflates og ansiktet begynner å «sagge». Ved å behandle mellomansiktet med filler, vil man oppnå en foryngelse av ansiktet. Denne behandlingen må ikke overdrives da dette vil gi et unaturlig og stort ansikt. Her er mange eksempler blant kjendiser og tv-ansikter, men disse har gjort mange og store behandlinger. Kinn-behandling med filler skal gi et naturlig og diskret resultat og være synlig for pasienten selv, men skal på ingen måte være iøyenfallende.

Ønsker du å utsette betalingen?

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Ofte stilte spørsmål

Mange kan lure på om de blir blå og hovne av kinn-behandling og om de kan ta denne behandlingen rett før jobb eller andre sosiale treff.
Det ligger mange blodkar under huden og ved alle nålstikk kan man være uheldig å treffe et blodkar, men det er ikke vanlig å bli verken hoven eller blå etter fillerbehandling på kinn.

Mange frykter “frozen face”, og refererer til ulike kjendiser man ser i media. Det er viktig å understreke at disse kjendisene har gjort veldig veldig mye, og deres tydelige behandlede ansikt er et resultat av overbehandling. Det skal mye produkt og hyppige behandlinger til for at dette skjer.

Når kunden forteller meg at hun eller han får komplimenter om at han/hun ser bra ut, er det en bekreftelse på at behandlingen er vellykket. Ser man noen man tenker at “Jøss, hva har hun gjort med leppene”, eller “Oi, hun hadde mistet all mimikk” så er det en mislykket behandling. Man skal se ut som en forbedret utgave av seg selv.

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.