Kinn

Høye kinnben og en V-form på ansiktet er et skjønnhetsideal. Men ikke alle er så heldig å ha dette naturlig.

Se prisliste

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Kinn

"-The beauty is in the bones" -Dr. Jonathan Sykes

En god benstruktur har stor betydning for hvordan ansiktet eldes. Med alderen vil volumbalansen endres. Et ungt ansikt har mest volum i mellomansiktet, mens ett voksent ansikt har mest volum i nedre ansikt. Kinnene avflates og ansiktet begynner å «sagge». Ved å gi tilbake volum i mellomansiktet, vil man gjenskape et yngre utseendet. Dog her er mange eksempler blant kjendiser og tv-ansikter at dette ikke må overdrives.

Tinning, kjevevinkel og kinn ansees som ansiktets løftepunkter. En diskret kinn-behandling er synlig for pasienten selv, men på ingen måte iøyenfallende og unaturlig.

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Portrett av våre ansatte - klinikk haukeland

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Ofte stilte spørsmål

Mange kan lure på om de blir blå og hovne, om de kan ta denne behandlingen rett før jobb eller viktige tilstelninger.
Hevelse ser man aldri som følge av medisinsk injeksjon for rynkefjerning, men man kan være uheldig å få et lite blåmerke i huden. Det dreier seg ikke om store, skjemmende merker. Det blir bare knappenåls-store som er lette å sminke bort. Det er mange som stikker innom og tar en behandling i lunsjen og så går direkte tilbake til jobb.

Mange frykter “frozen face”, og refererer til ulike kjendiser man ser i media. Det er viktig å understreke at disse kjendisene har gjort veldig veldig mye, og deres tydelige behandlede ansikt er et resultat av overbehandling. Det skal mye produkt og hyppige behandlinger til for at dette skjer.

Når kunden forteller meg at hun eller han får komplimenter om at han/hun ser bra ut, er det en bekreftelse på at behandlingen er vellykket. Ser man noen man tenker at “Jøss, hva har hun gjort med leppene”, eller “Oi, hun hadde mistet all mimikk” så er det en mislykket behandling. Man skal se ut som en forbedret utgave av seg selv.

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.