Dersom du vurderer en operasjon eller en behandling er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon eller epost. Du kan også sende oss en konsultasjonsforespørsel og vi vil svare deg så raskt vi kan. Skulle du ha behov for en konsultasjonstime utenfor våre ordinære åpningstider kan du sende oss en direkte forespørsel.

Konsultasjon plastikkirurgi: 500

Undersøkelse av resultat utført hos annen klinikk (Second opinion) : 1 000,-

Konsultasjon åreknuter med ultralyd: 1200,-

Manglende oppmøte vil bli med belastet kr 500,-

Konsultasjon hos oss

Når du kommer til klinikken melder du deg i resepsjonen og vil bli registeret. Her fyller du ut et helseskjema, dersom du ikke allerede har gjort dette. Når det er gjort, vil kirurgen hente deg inn til undersøkelse og samtale. Her legger du frem det som du vil ta opp med oss. Du vil vanligvis bli spurt om eventuelle utfyllende opplysninger om din helse, fritid og arbeid. Dette er viktig informasjon til kirurgen for å gi deg best mulig råd om både operasjonen, men også om tiden etter en eventuell operasjon.

Damer som venter på gratis konsultasjon hos Haukeland Klinikken i Drammen

Under ditt besøk

Under konsultasjonen vil vi også ta bilder det det aktuelle området som skal opereres. Bildene oppbevares og lagres strengt konfidensielt. Bilder er en svært viktig del av journalen din hos en plastikkirurg. Området som skal opereres vil bli undersøkt og det er anledning for deg å spørre underveis om alt du måtte lure på i forbindelse med operasjonen.

Du vil bli informert om hvilke muligheter du har og eventuelle komplikasjonsfarer. Det er svært viktig at du føler at du får svar på alt du lurer på i forbindelse med operasjonen. Kommer du på noe i ettertid som du skulle ha spurt om, er det bare å ta kontakt med oss pr mail eller telefon.

Når konsultasjonen er over kan du enten bestille time til operasjon direkte, eller vente til du kommer hjem og planlegge videre. Du kan senere gi beskjed til oss om ønsket operasjonsdag, vi vil anstrenge oss for å gi deg en time til operasjon som passer deg best.

Dame på konsultasjon hos Haukeland Klinikken

Lørdagskonsultasjoner

Vi har forståelse for våre kunder som lever i en travel hverdag. Derfor har vi nå åpnet for konsultasjoner med kirurg på lørdager også, ta kontakt for å avtale dette. Du er hjertelig velkommen!

Klinikk Haukeland i Drammen - Konsultasjon

Ønsker du konsultasjon utenom våre åpningstider?

Vi strekker oss langt for våre pasienter

Konsultasjon i din hjemby?

Fra tid til annen reiser kirurgene fra Klinikk Haukeland til andre byer for å tilby undersøkelser. Her har pasientene anledning til å få en gratis og uforpliktende konsultasjon nærmere sitt hjemsted. Dette annonseres på vår hjemmeside, samt Facebook og Instagram.

Gratis konsultasjoner i din hjemby

Besøksliste

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes