PRX-T 33 – en peeling uten nedetid

PRX-T 33 er en peeling og inneholder TCA (Trikloreddiksyre). Behandlingen er mildere enn tradisjonell TCA.

Se prislisteFinansiering
PRX-T-peeling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

PRX-T-peeling hos Klinikk Haukeland

Hva er PRX-T33?

PRX-T 33 er en peeling og inneholder TCA (Trikloreddiksyre). Behandlingen er mildere enn tradisjonell TCA. Peeling og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen, som består av TCA, hydrogenperoksid og kojic syre. En klassisk TCA-behandling er ikke egnet for personer med farget hud og det må utvises forsiktighet med UV stråler etter behandling. PRX-T 33 er derimot ikke lysfølsom og passer for så å si alle hudtyper. Behandlingen kan gjennomføres hele året.

De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse ved siden av av å stimulere hudens egne vekstfaktorer. Dette gir en gunstig effekt direkte etter behandling, men også på lang sikt.

Behandlingsområder

PRX-T33 kan brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:
• Rynker og linjer
• Pigmenteringer/solskader
• Tørr hud
• Tapt elastisitet
• Sprengte blodkar
• Arr

PRX-T-peeling

Antall behandlinger varierer avhengig av området som skal behandles. Det anbefales å følge en kur på 3.5 behandlinger med 1 ukes mellomrom. Resultatet varer opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales en behandling g\hver andre måned for å opprettholde resultatet.

Under behandlingen kan du oppleve en lett prikkende og brennende følelse. Dette er midlertidig moderat og avtar raskt. Behandlingen har ingen nedetid og man kan umiddelbart gå tilbake til normale aktiviteter.

Etter behandling er huden fortsatt i en aktiv tilstand. For å opprettholde denne tilstanden, samt å få mest mulig ut av behandlingen, må hudens pH-verdi holdes lav og hudbarrieren må opprettholdes. Det er derfor anbefalt å bruke hudpleieproduktene som hører til, en dag og nattkrem. Dette får du kjøpt på klinikken.

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.