KORT OM OSS


Vi er et solid team av erfarne spesialister: plastikkirurg, anestesileger og spesialsykepleiere. Leder og eier av klinikken er Dr. Lars Haukeland, spesialist i plastisk kirurgi og ortopedisk kirurgi.
Dr. Lars Haukeland har over 25 års erfaring blant annet som overlege på plastisk kirurgisk avdeling Rikshospitalet, overlege, partner og klinikksjef på Drammen Private Sykehus og som overlege ved Fornebuklinikken.

Hvem er vi

Vårt team består av en rekke dyktige kirurger og kosmetiske sykepleiere som er genuint opptatt av å oppnå de beste resultatene. Ved hjelp av mange års erfaring kan vi tilby våre kunder den rette kompetansen som skal til for å gi ett best mulig resultat. Vi tilbyr også en av Norges beste garantiordninger på våre brystoperasjoner.

Portrett av Dr. Lars Haukeland

Dr. Lars Haukeland

Overlege, Plastikkirurg

Dr. Rune Eggum

Overlege, kar-thoraxkirurg

Dr. Martin Jørgensen

Overlege, plastikkirurg

Portrett av Lisa-Beth Haugan

Lisa-Beth Haugan

Anestesisykepleier

Lise Foss Granlund

Operasjonssykepleier

Dr. Sona Plavodska

Overlege, anestesi og intensivmedisin

Evelyn Hals

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Malin Brattmyr

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Julie Skui Robbins

Klinikkoordinator

Solveig Holth Bråthen

Resepsjon

Få et nærmere innblikk

Alt handler om trygghet! For oss er det viktig at du som pasient skal føle deg hundre prosent trygg. Kom gjerne på en konsultasjon, der vi sammen kan finne en løsning som passer nettopp deg!

Bestill konsultasjon
Bilde fra brystoperasjon

Hva sier våre pasienter

Podcast

Husk at du nå kan følge med på vår podcast hvor vi tar opp spennende temaer og spørsmål som ofte stilles i denne bransjen. Du kan også være med på å påvirke våre episoder ved å sende inn spørsmål eller forslag til temaer via vår Facebookside eller ved å sende inn en direkte  talemelding.

Ønsker du å booke en konsultasjon eller se priser?

BESTILL KONSULTASJONSE VÅR PRISLISTE
Hold deg oppdatert!

Motta spennende tilbud og informasjon