Nasolabial fold

Nasolabial fold er linjen som går fra nesevingen og ned mot munnviken. Denne folden skaper en 3-dimmensjon i ansiktet, og skal derfor ikke fylles fullstendig ut.

Se prislisteFinansiering

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Nasolabial fold

Nasolabial fold er linjen som går fra nesevingen og ned mot munnviken. Denne folden skaper en 3-dimmensjon i ansiktet, og skal derfor ikke fylles fullstendig ut. Hos de fleste er denne tilstede fra vi blir født, men den blir dypere som et resultat av aldring. Når mellomansiktet mister volum og huden får mindre spenst og elastisitet medfører dette at den nasolabiale fold bli dypere og lenger. Ved å bruke filler kan man dempe og til dels korrigere dette og på denne måten gjøre ansiktet mindre markert på en naturlig måte.

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Portrett av våre ansatte - klinikk haukeland

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Ofte stilte spørsmål

Mange kan lure på om de blir blå og hovne, om de kan ta denne behandlingen rett før jobb eller viktige tilstelninger.
Hevelse ser man aldri som følge av medisinsk injeksjon for rynkereduksjon, men man kan være uheldig å få et lite blåmerke i huden. Det dreier seg ikke om store, skjemmende merker. Det blir bare knappenåls-store som er lette å sminke bort. Det er mange som stikker innom og tar en behandling i lunsjen og så går direkte tilbake til jobb.

Effekten kommer gradvis, fra dag 3, og har full effekt etter to uker. Den sitter godt i omlag to måneder, før man gradvis får muskelkraften tilbake. For mange synes de det er optimalt å ta ny behandling etter omlag 3 1/2 -4 måneder.

Det er forskjell på hvordan man priser en medisinsk rynkefjerning og fillere (eksempelvis R-geler). Filler-sprøytene kommer ferdig opptrukket i sterile 1 ml-sprøyter, og av hygieniske årsaker kan man ikke dele sprøyter.

Legemiddelet som brukes til rynkefjerning derimot kommer som tørrstoff i hetteglass, og inneholder mer enn vi trenger per område. Tørrstoffet blandes ut med en gitt mengde saltvann og behandler trekker deretter sterilt opp passende dose. Etter å ha vurdert muskelstryken, hudtykkelsen og snakket med kunden for å kartlegge hvor sterk effekt som ønskes. Derfor priser man dette per behandlet område da dosene vil varriere.

Se priser for rynkebehandling her

Mange frykter “frozen face”, og refererer til ulike kjendiser man ser i media. Det er viktig å understreke at disse kjendisene har gjort veldig veldig mye, og deres tydelige behandlede ansikt er et resultat av overbehandling. Det skal mye produkt og hyppige behandlinger til for at dette skjer.

Når kunden forteller meg at hun eller han får komplimenter om at han/hun ser bra ut, er det en bekreftelse på at behandlingen er vellykket. Ser man noen man tenker at “Jøss, hva har hun gjort med leppene”, eller “Oi, hun hadde mistet all mimikk” så er det en mislykket behandling. Man skal se ut som en forbedret utgave av seg selv.

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.