Sculptra

HVORFOR SCULPTRA
Sculptra aktiverer hudens egen evne til å produsere kollagen, gjenoppretter hudens struktur og fornyer naturlig fasthet og spenst.4 Kollagen er et fibrøst protein i hudens dypere lag, og er en viktig byggestein i huden for et friskt og ungdommelig utseende. Kroppens kollagenproduksjon avtar når vi eldes. Kollagentapet gjør at huden henger og blir slapp, samt at det oppstår rynker og linjer i ansiktet.5
Sculptra er originalen innen kollagenstimulatorer som forynger huden din gradvis og stimulerer kollagenproduksjonen på lengre sikt.6 Sculptra gir deg kontroll over alderen din, så du kan se like bra ut som du føler deg.

BEHANDLINGSOMRÅDER
Sculptra tilfører fasthet og spenst til områder i ansiktet som henger og er slappe.7 Det gjelder for eksempel nasolabiale rynker, marionettelinjer og hakelinje. Behandlingen bidrar til å gradvis erstatte tapt kollagen, og resultatet kan vare i over 2 år.8 Sculptragjenoppliver huden og gir deg ditt ungdommelige utseende tilbake.
80 % av brukerne var fortsatt fornøyde med Sculptra-behandlingen 25 måneder etter den første injeksjonen, ifølge en klinisk undersøkelse.9

SLIK FOREGÅR BEHNDLINGEN
Sculptra injiseres i de dypere hudlagene for å stimulere hudens egen kollagenproduksjon.10 Du vil gradvis oppleve synlige forbedringer av hudens fasthet og fylde, og resultatet kan vare i over to år.11 Vanligvis trenger man to til tre behandlinger i løpet av noen måneder.
Rett etter en behandling kan du oppleve en hevelse som midlertidig reduserer rynker og linjer. Deretter starter en prosess hvor kollagenet gradvis blir erstattet. Sculptra virker langsomt, men sikkert, og fremhever ansiktsområdene gradvis for å gi deg et ungdommelig og naturlig resultat som holder lenge.

SLIK FUNGERER BEHANDLINGEN
Den aktive ingrediensen i Sculptra er poly-L-melkesyre, PLLA. PLLA er et biologisk nedbrytbart stoff som har blitt brukt i flere tiår, blant annet i oppløsbare suturer ved sårheling. Når PLLA injiseres i hudens dypere lag, bidrar den til å stimulere hudens naturlige kollagenproduksjon.12 Slik forbedres hudens indre struktur, og du får tilbake hudvolum som har gått tapt med aldringen.13

ANTALL BEHANDLINGER
Som regel trenger man tre behandlinger i løpet av noen måneder. Antall injeksjoner ved hver behandling varierer avhengig av korrigeringen som er nødvendig, og behandlingsplanen som behandleren din har lagt opp for deg.

Vi har 20 års aldersgrense på våre injeksjonsbehandlinger.

Bestill konsultasjonstime

Ønsker du å utsette betalingen?