Dr. Dennis Gross

Klinikk Haukeland tilbyr et bredt utvalg av hudpleieløsninger, inkludert produkter fra Dr. Dennis Gross, kjent for deres effektivitet i å forbedre hudkvaliteten. I tillegg til å tilby disse førsteklasses produktene for salg, tilbyr vi også skreddersydde behandlingspakker som integrerer Dr. Dennis Gross-produkter sammen med våre eksperthandlinger for å forbedre hudens generelle helse og utseende.

Se prisliste
Maske fra Dr Dennis Gross

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Hvorfor velge en Dr. Dennis Gross behandling?

Produkter og behandlinger fra Dr. Dennis Gross er kjent for å være effektive for å forbedre hudens generelle tilstand og utseende. De er spesielt gode for å behandle og forebygge hudproblemer som akne, aldringstegn som rynker og fine linjer, solskader, ujevn hudtone og tekstur, samt for å fremme en sunn og strålende hud. Dr. Dennis Gross-produkter og behandlinger er formulert med kraftige ingredienser og avanserte teknologier som bidrar til å gi synlige resultater og forbedre hudens helse på lang sikt.

Hudforbedring

Hudforbedring med Dr. Dennis Gross-produkter og behandlinger gir imponerende resultater. Ved å benytte seg av avanserte formler og klinisk beviste ingredienser, hjelper Dr. Dennis Gross-produkter til å fornye og revitalisere huden på flere måter. Deres produkter og behandlinger er spesielt utviklet for å bekjempe aldringstegn som rynker, fine linjer og solskader, samtidig som de bidrar til å jevne ut hudtonen, redusere pigmentflekker og forbedre hudens tekstur.

Med regelmessig bruk av Dr. Dennis Gross-produkter, som deres kjemiske peelings, serum og kremer, kan man oppleve synlige resultater som en mer jevn, glatt og strålende hud. Produktene er også effektive for å redusere forekomsten av akne og urenheter, og de bidrar til å minimere porer og kontrollere overflødig talgproduksjon.

Utført på vår klinikk i Drammen

I tillegg til deres omfattende produktlinje tilbyr Dr. Dennis Gross også profesjonelle behandlinger, som ansiktsbehandlinger og peelinger, som gir umiddelbare og langvarige resultater. Disse behandlingene bruker avanserte teknikker og produkter for å gi en dyprensing, eksfoliering og næring til huden, og kan tilpasses individuelle behov og hudtyper.

Bestill konsultasjon

Samlet sett er Dr. Dennis Gross-produkter og behandlinger ideelle for de som ønsker å forbedre hudens kvalitet, redusere synlige aldringstegn og oppnå en sunn og ungdommelig glød. Med deres innovative tilnærming til hudpleie og klinisk dokumenterte resultater, er det ikke overraskende at de er et foretrukket valg blant hudpleieentusiaster og fagfolk over hele verden.

Dr. Dennis Gross
Produkter fra Dr. Dennis Gross

Hjemmeprodukter

På Klinikk Haukeland tilbyr vi muligheten til å skape din egen spa-opplevelse hjemme med vårt utvalg av LED-masker og produkter fra Dr. Dennis Gross. Med disse innovative produktene kan du nyte fordelene ved profesjonell hudpleie i komforten av ditt eget hjem. LED-maskene fra Dr. Dennis Gross bruker avansert lysbehandlingsteknologi for å adressere en rekke hudproblemer, inkludert akne, rynker, pigmentering og ujevn hudtone. Disse maskene er enkle å bruke og kan tilpasses individuelle behov, og de gir effektiv behandling med minimal innsats. I tillegg til LED-maskene tilbyr vi et bredt utvalg av Dr. Dennis Gross-produkter for hjemmebruk, inkludert serum, kremer, peelingpads og mer. Disse produktene er formulert med kraftige ingredienser som gir synlige resultater, og de er ideelle for å opprettholde og forbedre hudens kvalitet mellom profesjonelle behandlinger.

Se våre prislister

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.