Green Peel

GreenPeel-Tilbud

08.02.2022. Vi gjør oppmerksom på at prisene på dette bildet kan bli justert. Se vår prisliste for korrekt informasjon om priser.

Green Peel er en 100 % naturlig hudbehandling der ingrediensene i peelingen består av kun rene planter og urter. Aloe vera, blæretang, spirulina og skavgress er viktige ingredienser. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyptvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

Green Peel er en hudbehandling som er både vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Behandlingen kan ha god effekt på uren hud og store porer, akne, arr, ujevn hudtone, hyperpigmentering, solskadet, grå og gusten hud. Green peel kan gjøres som en enkelt behandling eller i kur på eksempelvis 3-6 behandlinger avhengig av hvilke resultater man vi oppnå.

Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter denne ”Treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonsevnen i huden. Green peel er en hudforbedrende behandling som har blitt veldig populær i og med at den passer til alle hudtyper. Green peel finnes i 3 ulike styrker. De ulike styrkene kan du lese mer om her på vår hjemmeside.

Felles for alle de ulike green peel behandlingene er gløden og den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etterpå, helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert.


Green Peel behandling

Green peel behandlingene her ved Klinikk Haukeland blir utført av våre kosmetiske dermatologiske sykepleiere:
Linn Røste Moe, Linda Larsen og Evelyn Hals.


Bestill time i dag