Overdreven svette

Overdreven svette er for mange et stort sosialt problem. Problemet kan enkelt fjernes fullstendig ved en injeksjonsbehandling med et reseptbelagt legemiddel som vil blokkere nerveimpulsene som får svettekjertlene til å tømme seg.

Se prisliste

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Problemer med overdreven svette?

Overdreven svette er for mange et stort sosialt problem. Problemet kan enkelt fjernes fullstendig ved en injeksjonsbehandling med et reseptbelagt legemiddel som vil blokkere nerveimpulsene som får svettekjertlene til å tømme seg. De fleste opplever å bli fullstendig tørre etter få dager. Effekten er ikke permanent, og vil for de fleste trenge gjentakelse 2-3 ganger i året. Mange vil etter noen ganger merke at de kan gå lenger mellom hver behandling. Denne indikasjonen krever en større mengde produkt enn når man gjør rynkefjerning med samme legemiddel, derfor er prisen noe høyere. Man kan søke sitt NAV-kontor om å få refundert kostnadene dersom problemet er av en slik grad at det ikke lenger kan kalles kosmetisk.

Hvordan kan det løses?

Siden dette går inn under en medisinsk kategori, ikke kosmetisk, vil det være forsvarlig å kunne gjennomføre behandling med samtykke fra foreldrene dersom kunden ennå ikke er 18 år.

Det blir normalt satt om lag 25 små stikk under hver arm for å “skru av” de hyperaktive svettekjertlene. Behandlingen setter med insulin-nål, som er en svært tynn nål, og man kan få bedøvelseskrem på først hvis behov og ønske.

Det finnes også et kirurgisk alternativ for denne kundegruppen om de ønsker en varig løsning.

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.