Forskjellen mellom filler og Profhilo

Bilde av en Profhilo eske

Både filler som Restylane og Profhilo inneholder hyaluronsyre, men der filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, vil Profhilo fungere som en biostimulator og optimalisere hudens naturlige prosesser. Huden får både fukt, glød og lett oppstramming, men det kan ta noe lengre tid for å se resultatet med Profhilo. Filler gir ofte en mer umiddelbar effekt.

Profhilo er et av de produktene på markedet som inneholder den høyeste konsentrasjonen av hyaluronsyre. Derfor vil du ved denne behandlingen oppleve å få mye fukt tilført i huden. Du får et svært naturlig resultat med Profhilo fordi produktet ikke bygger volum eller endrer anatomi.

Les mer om våre ulike kosmetiske behandlinger her


Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.


Bestill time i dag