Meline

Meline er en spansk serie kun rettet mot hyperpigmenteringer. Hyperpigmentering er en opphopning av fargestoffet melanin som sees som brune flekker eller områder i ansiktet.

Se prisliste

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Meline

Meline er en spansk serie kun rettet mot hyperpigmenteringer. Hyperpigmentering er en opphopning av fargestoffet melanin som sees som brune flekker eller områder i ansiktet. Det kan være som runde avgrensede solflekker, eller som de mer duse symetriske pigmentringene som gjerne kommer i forbindelse med hormonbehandlinger, svangerskap og amming. Hyperpigmenteringer er en svært utfordrende hudtilstand og lar seg sjelden fullstendig korrigere. Men man kan se store forbedringer og Meline er en banebrytende og ny serie som angriper flere ledd i melaninprosessen. Den er mildere for overflaten enn alternative serier, og gir dermed mindre reaksjoner og irritasjon.

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.