ZO. By Dr. Obagi

Vår største serie er ZO by Dr. Obagi. Dette er en stor serie som korrigerer alt fra fine linjer, slapp og livløs hud, store porer, rosacea og generell rødhet i huden, acne, hudormer og pigmenter.

Se prisliste

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

Bestill din neste time for kosmetisk behandling

ZO By Dr. Obagi

Dermatologen bak denne serien er Dr. Zein Obagi. Han ble kjent med serien Nu Derm som han senere forbedre og utviklet videre til den helt nye serien ZO Skin Health og ZO Medical. Han har produkter tilpasset alle hudtyper og opptatt av å stimulere huden med a-vitamin samt beskytte med anti-oksidanter og solfaktorer. Hans mantra er at vi gjør huden lat ved kun å tilføye fuktighet, vi må stimulere til friske hudprosesser og korrigere ubalanser og sykdom i huden. Dr. Obagi definerer sunn hud som myk, jevnt farget, hydrert, fast og stram, motstandsdyktig og fri for sykdom. Ved å bruke hans hudprogram og peelinger kan man over tid oppnå en sunn hud. Vi fører alle produktene i ZO by Dr. Obagi og veileder våre pasienter til å finne hudprogram tilpasset deres hudtilstand.

Vi finner riktig løsning sammen med deg

Vi på Klinikk Haukeland vil sammen med deg sørge for at vi velger det som er best for deg etter en samlet vurdering. Vi er genuint opptatt av at våre pasienter skal få en så trygg og god behandling som mulig, og samtidig skape resultater man kan være stolt av. Vi oppfordrer deg til å bestille en uforpliktende konsultasjonstime hvor vi sammen går igjennom dine ønsker og behov, samt besvarer dine eventuelle spørsmål før en potensiell behandling.

Hva sier våre pasienter

Book en uforpliktende konsultasjonstime

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.