Nå kan du sikre deg spennende produkter fra ZO by Dr. Obagi til kampanjepriser. Grunnet vanskelig tider forbundet med Koronaviruset tilbyr vi nå også levering av produktene til din dør til kun 50 kr (innenfor Drammenområdet).

En av ZOs bestselgere innenfor anti-age har nå fått ny og forbedret formulering.
Wrinkle + Texture Repair (tidligere Retamax) bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedre hudens tekstur samt reversere aldringstegn.
Dette produktet motvirker slapp og løs hud som igjen gir en forbedret ansiktskontur. Wrinkle + Texture Repair støtter hudens naturlige fuktproduksjon og forebygger fremtidige skader.

Denne kampanjen består av at du ved å kjøpe en ZO Wrinkle + Texture Repair får med en liten ZO Exfolation Accelerator (30 ml). Dette er en dagkrem med fruktsyrer som vil etterlate huden glatt og eksfoliert. Den gir en nydelig glød, og fjerner skånsomt døde hudceller og reduserer tilstoppede porer.

Denne kampanjepakken koster: 1.895,-

Kampanje Daily Power defense og solbeskyttelse:
I denne kampanjepakken får du fantastiske Daily Power defense og din valgfrie solfaktor til en pakkepris på 2450,- Du velger selv mellom ZO Smart Tone eller ZO Daily Sheer og vil på denne måten gå våren i møte med full beskyttelse og reparasjon:

ZO Daily Power Defense
Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere. Anti-age-formulering med retinol bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden.

ZO Smart Tone og Daily Sheer
ZOs solkremer har avansert trippelformulering med kjemiske filtre, fraksjonert melanin og ZOX12TM. De beskytter mot UVA- og UVB-stråling, samt HEV- (høyenergisk synlig) lys og IR-A (infrarød stråling).

Dette var vårt mest-selgende solprodukt i 2019, og kommer nå i en 2-pack der du får halv pris på nr 2. Den har ulike fargenyanser. Dette produktet er uhyre enkelt og etterlater ikke huden.

Brush-On Shield SPF 50
Høy solbeskyttelse med 100 % mineraler i pulverform. Tilbyr SPF 50 mot UVB/UVA samtidig som den beskytter mot HEV-lys og infrarød stråling. Produktet er vannresistent i 80 minutter, testet og godkjent av Skin Cancer Foundation i USA for «Active Use».

Brush On inneholder også antioksidanter som sikrer beskyttelse mot frie radikaler og oksidativt stress og hyaluronsyre. Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde fuktbalansen.
Passer for alle hudtyper og er ikke-komedogen. Kan brukes alene eller over sminke. Gir ingen dekk eller synlighet på huden, matter noe. Kan derfor fint brukes av både barn og menn.

Siste kampanjen vi har nå er Firming Serum fra ZO Skin Health:
På grunn av stor pågang og etterspørsel etter Firming Serum ble det laget en ekstraordinær kampanje på dette produktet. Kampanjen innebærer at du får med en rens i reisestørrelse ved kjøp av serumet. Firming Serum er et gjennombrudd innen all Anti-Age behandling. Helt ny teknologi bidrar til å hydrere og styrke hudstrukturen, samt forbedre hudens elastisitet. Den er designet for å stimulere til en fast og stram hud med mer definerte ansiktskonturer. Produktet inneholder ingen irritanter, og vil ikke gi noen irritasjon eller andre reaksjoner i huden.

Denne kampanjen koster 2.495,- og kan som alle andre produkter leveres til deg i Drammensområdet.