Hva er Restylane?

Hva er Restylane ?

Restylane produseres av bioteknologiselskapet Galderma og er produkter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen.

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som «The Golden Standard” innenfor denne behandlingskategorien. Dette er trygge produkter å bruke noe som understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Restylane har vært på markedet i mer enn 15 år, og er brukt i over 20 millioner behandlinger verden over.

Det er også den eneste HA filleren med FDA godkjennelse på 18 måneders effekt ved kun én etterbehandling.

Alle Restylane-produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse.

Filler kan også bruker til å behandle linjer, rynker og volumtap, korrigere asymmetrier i ansiktet eller fremheve spesifikke feminine eller maskuline trekk. Hyaluronsyren som filler består av finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet.

Mer spesifikt kan filler i ansiktet gjøre dette:

  • tilbakefører tapt volum i kinn og kinnben
  • gir en skarpere kjevelinje eller fremheve haken
  • tilbakefører tapt volum under øynene for å hindre søkk og skygger (tear trough)
  • jevner ut ulike rynker og linjer
  • reduserer linjer fra nesen og ned til munnviken (nasolabiale linjer)
  • reduserer marionettelinjer (fra munnvik til hake)
  • gir volum til innsunkne tinninger
  • korrigerer neser
  • gjenoppretter fuktballanse i ansikt, hals, bryst og hender (skinbooster)
  • behandler arr etter acne (skinbooster)

Bilde fra før og etter Restylane behandling

Leppefiller

Filler kan på en naturlig og fin måte reetablere tapt volum til en voksen leppe. Med alderen synker verdiene av både hyaluronsyre, kollagen og elastin, noe som gjør leppevevet dehydrert, rynkete og slappere.

Leppefiller kan også forsterke en allerede hydrert og yngre leppe, men skape en tydeligere leppekant og tilføre mer volum. Målet med leppefiller er å skape et naturlig resultat ut fra individuell anatomi. I noen tilfeller kan det være aktuelt å korrigere asymmetri der pasienten ønsker å forbedre dette.

Alle fillerbehandlinger er avanserte estetiske behandlinger som krever høy kompetanse og erfaring. Alle våre kosmetiske sykepleiere ved Klinikk Haukeland er sertifiserte Restylane behandlere og har flere års erfaring innen estetiske behandlinger. Dr.Lars Haukeland er ansvarlig lege for de kosmetiske sykepleierne her ved klinikken. Han er overlege og spesialist i plastikk kirurgi.

Bilde fra før og etter Restylane behandling

Bestill time i dag