Dersom du vurderer en operasjon eller en behandling er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon eller epost.

KROPPSFORMING

Er du utilpass med fasong eller bestemte områder av kroppen? Vi benytter oss av teknikker og erfaringer som skal gi deg et best mulig resultat på kroppsformende operasjoner. Våre kirurger har lang erfaring innenfor bransjen og vi er overbevist om at vi er de rette for nettopp din operasjon. Vi tilbyr gratis konsultasjon til alle våre pasienter, og du er hjertelig velkommen til våre lokaler i Drammen for en uforpliktende prat.

Brystoperasjon / Kirurgisk inngrep for silikon pupper, brystforstørrelse hos Klinikk Haukeland i Drammen. Vi utfører kroppsforming

Operasjonen

Operasjonen og etterbehandling varierer noe ut i fra hva slags operasjon som skal utføres. Før hver operasjon vil vi alltid ha en konsultasjon hvor vi nøye forklarer fremgangsmetoder og forventet resultat. Klinikk Haukeland har investert i det beste utstyret, og våre prosedyrer er intakt med påkrevde sertifiseringer. Vi har også topp moderne lokaler sentralt i Drammen med gode fasiliteter og en hyggelig atmosfære.

Under brystoperasjon hos Klinikk Haukeland i Drammen

Spørsmål om kroppsforming?

Ikke glem at vi har gratis konsultasjon

Konsultasjon i din hjemby?

Fra tid til annen reiser kirurgene fra Klinikk Haukeland til andre byer for å tilby undersøkelser. Her har pasientene anledning til å få en gratis og uforpliktende konsultasjon nærmere sitt hjemsted. Dette annonseres på vår hjemmeside, samt Facebook og Instagram.

Gratis konsultasjoner i din hjemby

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes