Dersom du vurderer en operasjon eller en behandling er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon eller epost. Du kan også booke en konsultasjonstime dirkete via vår online timebestilling. Du kan også rette forespørsel om konsultasjoner utover våre ordinære åpningstider.

Brystoperasjoner

Det kan være mange grunner til å velge en brystoperasjon. Form og volum kan ha endret seg over år, etter svangerskap og amming, vektendringer eller ganske enkelt medfødte forhold og manglende utvikling. Både brystforstørrelse/brystforstørring og brystreduksjon har vært utført i økende omfang siden 1960-tallet. Det har gjennom tidene vært brukt mange forskjellige materialer til dette.

Bilde fra gratis konsultasjon om brystforstørrelse hos Klinikk Haukeland av Lars Haukeland i Drammen

Protesegaranti

Klinikk Haukeland har lang og god erfaring med ulike brystopersjoner som f. eks brystforstørrelse og brystreduksjon. Vi bruker de mest moderne, oppdaterte og dokumenterte metodene i vår behandling. Vi bruker silikonproteser hovedsakelig fra Motiva som vi anser for å være “the next generation” av silikonproteser. Til tross for alle forbehold hender det at det danner seg en såkalt ” hard kapsel” rundt protesen. Skjer dette innenfor de første 5 årene etter din operasjon, vil vi tilby deg en gratis operasjon ved å fjerne/bytte protese dersom nødvendig. Forutsetningen for garantien er at du har fulgt våre forordninger og kontroller.

Protesegaranti hos Klinikk Haukeland

Brystoperasjon

Operasjonen gjøres i en kombinasjon av narkose og lokalbedøvelse og tar ca. 1 time. Snittet legges vanligvis i folden under brystet, snittlengden er 4-6 cm for runde proteser, for anatomiske ca. 6 cm, litt avhengig av størrelse. Vi kan også bruke en metode som gir deg cirka halvparten så lange arr med såkalt «Motiva Minimal Scar»- teknikk. Vi legger protesene over eller under brystmuskelen, det avklarer vi før operasjonen. Vi syr igjen snittet med sting innvendig i huden som blir borte av seg selv og altså ikke behøver å fjernes.

Brystoperasjon / Kirurgisk inngrep for silikon pupper, brystforstørrelse hos Klinikk Haukeland i Drammen. Vi utfører kroppsforming

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Ikke nøl med å ta kontakt

Konsultasjon i din hjemby?

Fra tid til annen reiser kirurgene fra Klinikk Haukeland til andre byer for å tilby undersøkelser. Her har pasientene anledning til å få en gratis og uforpliktende konsultasjon nærmere sitt hjemsted. Dette annonseres på vår hjemmeside, samt Facebook og Instagram.

Gratis konsultasjoner i din hjemby

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes