Brystforstørrelse

Brystforstørrelse er et av de vanligste inngrepene hos Klinikk Haukeland. Vårt team består av anerkjente kirurger med lang erfaring innen ulike brystoperasjoner.

Har du noen spørsmål?

Navn

Brystforstørrelse med brystproteser

Det kan være mange grunner til å velge en brystoperasjon / brystforstørrelse. Form og størrelse kan ha endret seg med økende alder, etter svangerskap, amming eller vektendringer. Hos enkelte kan det foreligge manglende brystutvikling eller sideforskjeller / størrelsesforskjell på bryst. Innleggelse av brystproteser er en svært utbredt operasjon som kan korrigere disse forholdene.

Mer mer om brystforstørrelse med proteser her
Motiva-silikonpupper

Brystforstørrelse - Motiva Minimal Scar

For noen kvinner er det av betydning å få et så kort arr som mulig. Dette kan løses ved Motiva Minimal Scar-teknikk. Her bruker vi spesielle instrumenter og teknikker slik at arr-lengden kan bli 3 cm og mindre (litt avhengig av størrelsen på silikonprotesen) Forhør deg med våre kirurger om muligheten for dette.

Mer mer om brystforstørrelse med Motiva silikonproteser

Hybrid brystforstørring med eget fett og motiva protese

Motiva Hybrid er en teknologi som brukes for å oppnå en bedre balanse mellom silikon og kvinnens eget fettvev, eller for å optimalisere brystenes utseende ved brystforstørring. Man kan ofte oppnå et mer naturlig resultat og samtidig forme brystet mer etter kvinnens ønske.

Mer mer om hybrid teknikk her
Brystforstørrelse med eget fett

Norges beste garanti ved brystforstørrelse

Hos Klinikk Haukeland bruker silikonproteser hovedsakelig fra Motiva som vi anser for å være “the next generation” av silikonproteser. Til tross for alle forbehold hender det at det danner seg en såkalt ” hard kapsel” rundt protesen. Skjer dette innenfor de første 6 årene etter din operasjon, vil vi tilby deg en gratis operasjon ved å fjerne/bytte protese dersom nødvendig. Forutsetningen for garantien er at du har fulgt våre forordninger og kontroller.

Les mer om garantien

Brystforstørrelse via armhulen

Stadig flere ønsker brystforstørring med snitt i armhulen. Dette gjør at arret, som legges i en naturlig fold i armhulen knapt blir synlig. Dette gjør vi ved hjelp av videoendoskop (kikkhullsteknikk) og Motivas Ergonomix-proteser, som er myke og elastiske.

Les mer om brystforstørrelse via armhulen

Hva sier våre pasienter

Vi er her for deg

Har du noen spørsmål?

Vi forstår at mange har spørsmål når det kommer til denne type behandling. Vi besvarer deg mer enn gjerne på det du måtte lure på.

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev

-Motta spennende informasjon og tilbud


Åpningstider

Mandag: 08:00 – 16:00
Tirsdag: 08:00 – 16:00
Onsdag: 08:00 – 16:00
Torsdag 08:00 – 18:00
Fredag: 08:00 – 16:00

Ta kontakt for info om våre lørdag- og ettermiddagstimer!

Besøk oss

Engene 116,
3012 Drammen
Trykk her for veibeskrivelse

Kontaktinformasjon