Dersom du vurderer en ansiktsbehandling eller en operasjon er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon eller epost. Du kan også booke en konsultasjonstime.

Ansiktsbehandling og ansiktsoperasjon

Med årene eldes huden og elastisiteten avtar. I ansiktet kan dette forsterkes av vekttap, røyking og soling, men også påvirkes av arvelige komponenter. Aldersforandringer du ikke er tilpass med? Du er hjertelig velkommen til å besøke vår klinikk i Drammen for en konsultasjon.

Vi tilbyr alle former for ansiktskirurgi og velger metoder og operasjoner som gir deg et naturlig utseende.

Undersøkelse hos klinikk Haukeland

Føler du deg usikker? Ikke fortvil

Vår kosmetiske sykepleier Linn Røste Moe sørger for gode og pene resultater for våre pasienter. Hun har jobbet 16 år som sykepleier, og er etterutdannet innen kosmetisk dermatologisk sykepleie. Vi ønsker å oppnå gode resultater for alle våre pasienter, og gjennom en konsultasjon finner vi sammen ut hva som trengs å gjøres. Ingen er like, og hver behandling er skreddersydd din fasong og utseende. Du er hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss på Klinikk Haukeland.

Bilde av Linn Røste Moe hos Klinikk Haukeland i Drammen, Oslo

Etterbehandling & produkter

Vi fører en rekke produkter fra anerkjente leverandører. Sammen finner vi de rette produktene for nettopp deg, og vi hjelper også til med videre rådgivning dersom dette skulle være ønskelig. Kom gjerne innom våre lokaler i Drammen og få en innføring i vårt sortiment.

Våre produkter for ansiktsbehandling og ansiktsoperasjon - Klinikk Haukeland

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Ikke nøl med å ta kontakt

Konsultasjon i din hjemby?

Fra tid til annen reiser kirurgene fra Klinikk Haukeland til andre byer for å tilby undersøkelser. Her har pasientene anledning til å få en gratis og uforpliktende konsultasjon nærmere sitt hjemsted. Dette annonseres på vår hjemmeside, samt Facebook og Instagram.

Gratis konsultasjoner i din hjemby

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes