Overdreven svette

Overdreven svette er for mange et stort sosialt problem. Problemet kan enkelt fjernes fullstendig ved en injeksjonsbehandling med et reseptbelagt legemiddel som vil blokkere nerveimpulsene som får svettekjertlene til å tømme seg. De fleste opplever å bli fullstendig tørre etter få dager. Effekten er ikke permanent, og vil for de fleste trenge gjentakelse 2-3 ganger i året. Mange vil etter noen ganger merke at de kan gå lenger mellom hver behandling. Denne indikasjonen krever en større mengde produkt enn når man gjør rynkefjerning med samme legemiddel, derfor er prisen noe høyere. Man kan søke sitt NAV-kontor om å få refundert kostnadene dersom problemet er av en slik grad at det ikke lenger kan kalles kosmetisk.

Siden dette går inn under en medisinsk kategori, ikke kosmetisk, vil det være forsvarlig å kunne gjennomføre behandling med samtykke fra foreldrene dersom kunden ennå ikke er 18 år.

Det blir normalt satt om lag 25 små stikk under hver arm for å “skru av” de hyperaktive svettekjertlene. Behandlingen setter med insulin-nål, som er en svært tynn nål, og man kan få bedøvelseskrem på først hvis behov og ønske.

Det finnes også et kirurgisk alternativ for denne kundegruppen om de ønsker en varig løsning.

Fasade hos klinikk Haukeland, Overdreven svette

Du kan enkelt booke en konsultasjonstime

Finn et tidspunkt som passer deg

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes