Dermapen

En dermapen-behandling går ut på å påføre huden multiple små stikk for å stimulere hudens reparasjonsprosesser og kollagenproduksjon. På denne måten vil man se resultater av en strammere hud med en jevnere hudoverflate. Behandlingen har eskstert i en årrekke, og finnes i ulike navn og utgaver. Man kan lese om dermapen, dermastamp, dermaroller, microneedling med mer. Alle disse behandlingene innebærer samme grunnprinsipp.

Behandlingene brukes også mye mot arr og ujevn hudstruktur, og det kreves gjentatte behandlinger dersom det er store korrigeringer. Normalt antall behandlinger på en kur er 3-5 behandlinger.

Indikasjoner for dermapen

  • Arr
  • Ujevn hudstruktur
  • Store porer
  • Aldringstegn som fine linjer
  • Ønske om økt vitalitet og glød i huden
  • Arr eller skader som strekkmerker i huden

Hvordan ser huden ut etter dermapen-behandling?

Denne behandlingen etterlater rødhet i huden. Mildere behandlinger gir en svak rødme og glød, mens de dypere arr-behandlingene vil gi rødhet på linje med en god solforbrenning. Gløden holder seg i flere dager, og mange synes at de dagen etter ser veldig fine ut i dagene etterpå, men dette avhenger selvsagt av hvor dyp behandling man gjør og hvor sterkt huden reagerer.

Hvor hyppig gjøres behandlingene dersom man gjør kur?

Enkelte pasienter gjør en dermapen-behandling innimellom andre behandlinger for å forebygge aldring og booste kollagenproduksjon. Andre pasienter trenger en sammenhengende kur rettet mot et hudproblem de ønsker å forbedre. Dette avhenger selvsagt av deres individuelle hudtilstand, men uansett bakgrunn for behandling vil behandlingsintervallet være om lag hver 4-6. uke.

Gjør det vondt?

Det er veldig individuelt hva man opplever som smertefullt. Det avhenger også mye av tykkelse på huden og graden av sensitivitet i huden og selvfølgelig er det mer smertefullt med dypere arrbehandlinger enn de lettere anti-age behandlingene. Før de dypere behandlingene benyttes en smertestillende bedøvelseskrem i forkant av behandlingen. Kunden kan kjøpe det på apoteket og smøre på en time i forveien, og vil da kjenne svært lite ubehag av behandlingen.

Dermapen som kombiansjonsbehandling

Dermapen er noe som i stor grad brukes som et kombinasjonsverktøy. Den kan benyttes for å gi dypere penetrering av peelinger, kombinert med mesoterapi for å gi ytterligere kollagenboost, eller for å forsterke effekten av hjemmeprogram man har startet opp på. Huden står åpen med alle sine millioner av hull, og det er etter behandingen at den restituerer, og det er under restitusjonsprosessen at man kan stimulere og korrigere i forhold til hudtilstand.

Legger man over dagligvarekremer med sine stormolekylære ingredienser vil hullene plugges, og huden får dårligere effekt av behandlingen, men legger på man tilpassede medisinske kremer som er småmolekylære så de faktisk kommer ned i huden vil dette akselerere effekten av klinikkbehandlingen. Her har kunden masse å hente, og dette kan gjøre at resultatet blir bedre per behandling, og man trenger færre klinikkbehandlinger.

Finn et tidpunkt som passer deg

Du er hjertelig velkommen til oss

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes