Sure munnviker

Det man kaller “sure munnviker” – marionettelinjer – oppstår når ansiktet mister volum og spenst og tyngdekraften trekker ned. Et hudoverskudd gjør ofte at både nasolabial fold (linjen fra nesevingen ned mot munnviken) og marionettene blir dypere. Dette kan også forverres hvis muskelen som sitter mellom munnvike og kjeveben er aktiv, noe den er i større grad hos enkelte. Den muskelen gjør at vi kan trekke munnviken ned mot kjevebenet, og man ser at denne tenderer å bli mer aktiv når vi eldes. I så tilfelle vil det være gunstig å kombinere behandlingen med en muskeldempende injeksjon. Denne behandlingen gjør mye for et ansikt, da marionetter forårsaker vertikale linjer, og det er nettopp de vertikale linjene man som behandler tilstreber å redusere.

Behandle sure munnviker hos klinikk Haukeland

Sinnarynke

Denne rynken kalles også for bekymringsrynke og er den vanligste indikasjonen for medisinsk rynkefjerning. Her injiserer man vanligvis via 5 punkter et reseptbelagt legemiddel som får muskelene til å slappe av og på denne måten kan man ikke gå med et bekymret eller sint uttrykk. På fagspråket heter dette området «glabella», og til tross for at man fjerner all kraft i denne muskelgruppen vil man se helt naturlig ut, og også få noe åpnere blikk da dette er muskler som trekker ned.

Pris for fjerning av sinnarynken: 2 200,-
Dette er ett område. 

Se prisliste her

Fjerning av sinnarynke hos klinikk Haukeland

Smilelinjer

Dette er linjene utenfor øynene våre som oppstår når vi smiler eller myser. Disse linjene forårsakes av ringmuskelen omkring øyet, og kan dempes eller fjernes ved å sette en medisinsk injeksjon. Det injiseres da et reseptbelagt legemiddel som svekker muskelens kraft og på denne måten minimerer linjene som normalt viste seg i huden. Man kan også se mer våken ut, dersom man ønsker å trekke med seg brynets ytterkant litt opp. Mange ønsker å kun dempe disse linjene litt, og ikke nødvendigvis bli helt glatt her da man kan ønske at det er noe mimikk omkring øynene når munnne smiler. Dette avhenger av dose og antall injeksjonspunkter.

Gjør man begge sider, så er dette ett område, og koster hos oss kr. 2 200,- dersom man gjør det alene. Gjøres det sammen med flere områder er det en rabatt på dette. 

Med vårt lojalitetsprogram får du 20% avslag hver tredje behandling.

smilelinjer hos klinikk haukeland i drammen

Brynsløft

Omkring øynene våre sitter det en ringmuskel som har som oppgave å knipe øynene igjen. Når denne muskelen kniper øynene sammen ser vi at brynet også trekkes med nedover. Ved å sette en medisinsk injeksjon som roer ned muskelens kraft vil man på denne måten kunne klare å løfte brynet noen milimeter. Muskelen vil i behandlet område slappe mer av og samtidig trekke med seg brynet opp. En utrolig rask og enkel behandling som gir deg åpnere øyne og du ser mer opplagt ut.

Dette er et miniområde, og vil koste 1 200,-

Fjerning av smilerynke / Smilelinjer brynsløft hos klinikk Haukeland

Røykelinjer

Tegnene på en aldrende hud er at den blant annet mister sin fylde, fasthet og spenst, og dermed avsløres det på overflaten hva musklaturen under foretar seg. Munnpartiet er et godt eksempel på dette. Omkring munnen har vi en ringmuskel som har som oppgave å trekke munnen sammen i “kyssetrut”. På folkemunne kalles disse linjene for “røykelinjer”, men sannheten er at de oppstår like gjerne hos en ikke-røyker, men så og si aldri hos en mann. Dette fordi mannens hud er tykkere og dermed ikke avslører så lett muskelaturen under.

Disse linjene reduseres betydelig ved en injeksjon av en hyalruonsyre-filler, da faller ikke huden så lett sammen i disse linjene. Man kan også oppnå en forbedring med en medisinsk injeksjon av et legemiddel som demper muskelens kraft. Vurderingen av hva som er best, gjøres på konsultasjonen, og det er mange indikasjoner som påvirker valg av behandlingen.

Fjerning av røykelinjer og bunnylines hos klinikk Haukeland

Pannelinjer

I pannen har vi en stor muskel som heter frontalis, og den har som jobb å løfte på brynene. For de med mye mimikk og som løfter mye på brynene vil man etterhvert få horrisontale linjer i pannen. Disse kan enkelt fjernes med en medisinsk injeksjon med et reseptbelagt legemiddel, men man må være klar over at dette vil resultere ikke bare i en glatt panne men også at  øyebrynene blir noen milimeter lavere.

For enkelte med overskuddshud på øyelokkene eller i pannen vil dette kunne føles tungt, så denne behandlingen er ikke for alle. Men, den kan gjøres i en mer moderat varriant, og gi svært gode resultater. Dette handler mye om dosering og plassering av innstikkpunktene. Det finnes flere alternativer for behandling av pannelinjer også, så her må man bare komme inn på en konsultasjon og få en individuell vurdering.

Smilelinjer - Klinikk Haukeland

Bunnylines

Dette er de vertikale linjene på tvers av neseryggen. Denne indikasjonen krever ikke så stor dose, og kan være vanskelig å få fullstendig vekk, men de kan med letthet dempes med en medisinsk injeksjon.
Her er det kun to punkter man setter, og dette er ikke et fullt område.

På lik linje med brynsløft og røykelinjer er dette et miniområde og koster 1 200,-

Fjerning av røykelinjer og bunnylines hos klinikk Haukeland

Du kan enkelt booke en konsultasjonstime

Finn et tidspunkt som passer deg

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes