Obagi

Et medisinsk hudprogram består av produkter utviklet av en dermatolog. Produktene i medisinske serier er mer virksomme enn «vanlige» butikk-produkter, og de er laget for å korrigere hudtilstander som rosacea, solskadet hud, linjer, akne, pigmenteringer eller arr. I medisinske kremer er ingrediensene behandlet og spaltet til så liten molekylstørrelse og vekt at de kan penetrere ned i hudlagene. I en medisinsk kremserie finner man også avanserte leveringssystemer av ingrediensene, noe som gjør at virkestoffene avgis på best mulig måte og over lengre tid. De vil dermed få større effekt og man kan oppnå svært gode resultater med et medisinsk hudprogram.

Disse produktene skal forordnes av lege eller sykepleier etter en konsultasjon.

MEDISINSKE HUDPROGRAM

Vår største serie er ZO by Dr. Obagi. Dette er en stor serie som kan korrigere alt fra fine linjer, slapp og livløs hud, store porer, rosacea og generell rødhet i huden, acne, hudormer og pigmenter.

Dermatologen bak denne serien er Dr. Zein Obagi. Han ble kjent med serien Nu Derm som han senere forbedre og utviklet videre til den helt nye serien ZO Skin Health og ZO Medical. Han har produkter tilpasset alle hudtyper og opptatt av å stimulere huden med a-vitamin, beskytte med anti-oksidanter og solfaktorer. Hans mantra er at vi gjør huden lat ved kun å tilføye fuktighet, vi må stimulere til friske hudprosesser og korrigere ubalanser og sykdom i huden. Dr. Obagi definerer sunn hud som myk, jevnt farget, hydrert, fast og stram, motstandsdyktig og fri for sykdom. Ved å bruke hans hudprogram og peelinger kan man over tid oppnå en sunn hud.
Vi fører alle produktene i ZO by Dr. Obagi og veileder våre pasienter til å finne hudprogram tilpasset deres hudtilstand.

Bestill time nå

Du er hjertelig velkommen til oss

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes