Klinikk Haukeland tilbyr plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger i Drammen

Velkommen til vår spesialklinikk for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger. Vi tilbyr alle typer kosmetisk kirurgi med sikre rutiner og veldokumenterte prosedyrer. Våre kirurger er blant de fremste i landet. Vi utfører en rekke ulike behandlinger og operasjoner for både kvinner og menn, vi tilbyr alle våre pasienter en hyggelig og god atmosfære i vårt lokale i Drammen nær Oslo.
Vi har nær tilgang til motorvei og kollektiv transport som jernbane- og busstasjon.

Bilde av Dr Lars Haukeland og pasient etter plastisk kirurgi av kroppen

KROPP

Utilpass med fasong eller områder av kroppen? Vi benytter oss av teknikker og erfaringer som skal gi deg et godt og naturlig resultat.

Silikonpupper og brystforstørrelse, klinikk haukeland plastisk kirurgi

BRYST

Vi har bred og lang erfaring i alle metoder for endringer på bryst enten det gjelder brystforstørring (silikon, eget fett,hybrid), brystløft eller brystreduksjon.

Bilde fra ansiktsbehandling hos Klinikk Haukeland, Plastisk kirurgi

ANSIKT

Problemer med aldersforandringer du ikke er tilpass med? Vi velger metoder og operasjoner som gir deg et naturlig utseende.

VÅRE BEHANDLINGER

Vi tilbyr alle våre pasienter en trygg og god behandling utført av profesjonelle kirurger og personell. Du er hjertelig velkommen til våre nyoppussede og moderne lokaler sentralt i Drammen. Kom gjerne innom for en gratis konsultasjon dersom du skulle ha noen spørsmål eller om du skulle være nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg.

  • Plastisk Kirurgi
  • Spesialister innen kirurgi
  • Kosmetisk kirurgi
  • Lyse og moderne lokaler
  • Konkurransedyktige priser
  • Gode oppfølgingsrutiner
  • Gratis konsultasjon
  • Nærhet til kollektiv transport

VÅRE LOKALER

Velkommen til våre flotte og moderne lokaler sentralt plassert i hjertet av Drammen!

Klinikk Haukeland sitt lokale i Drammen, Buskerud
Gratis konsultasjon hos Klinikk Haukeland
Bilde av pasienter hos Klinikk Haukeland
Klinikk Haukeland sitt lokale i Drammen, Buskerud
Kosmetisk kirurgi hos Klinikk Haukeland
Bilde av vindufolie - Klinikk Haukeland
Bilde av Linn Røste Moe fra Klinikk Haukeland

VANLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Har du tanker om plastisk kirurgi eller kosmetiske behandlinger, eller kanskje du ønsker litt mer informasjon om de ulike inngrepene? Under har vi samlet en liten infobank hvor du kan få både informasjon og svar på ulike spørsmål som har blitt stilt før deg. Vi svarer gjerne på dine spørsmål også, dersom du skulle ha noen.

Våre pasienter består av både kvinner og menn i svært varierte aldersgrupper. Om dette er det rette for deg kan kun du svare på, med vi hjelper deg gjerne med konsultasjon dersom du skulle ha noen spesielle ønsker. Vil du at vi kommer til din by for konsultasjon? Meld din interesse her

Du er hjertelig velkommen til oss for en gratis konsultasjon. Her vil vi kunne snakke om hva som eventuelt trengs å gjøres, og om dette er noe er i tråd med hva du hadde sett for deg.

Priser og behandlinger varierer med utgangspunkt i hva som skal gjøres. Klikk her for en fullstendig prisliste for våre behandlinger og operasjoner.
En operasjon kan være kostbar og mange benytter seg derfor av muligheten til finansieringshjelp. Vi har avtaler med finansieringsinstitusjoner og kan hjelpe deg med søknad og planlegging av dette. Ta kontakt her!

Kosmetisk ansiktsbehandling fra Klinikk Haukeland i Drammen

TIDLIGERE PASIENTER SIER

«En meget dyktig og kunnskapsrik kirurg. Hans evne til å skjønne hva man ønsker, skape tillit i alle ledd av prosessen og sist, men ikke minst – resultatet av hans arbeid var helt strålende! Jeg anbefaler ham på det sterkeste!

Hilsen meget fornøyd pasient-både pre- og postoperativt!»

«Jeg fikk utført brystreduksjon for noen år siden. Resultatet ble veldig bra. Hyggelig mann og beroligende. Følte meg trygg fra start til slutt. Jeg fikk dessverre noen komplikasjoner, men han fulgte meg tett opp i tiden etterpå og var kun en telefon/epost unna. Anbefales!»

«Anbefaler Lars Haukeland på det varmeste!  Jeg er mer enn fornøyd med resultatet og jeg fikk god oppfølging underveis og i etterkant. Han var alltid tilgjengelig om det var noe.»

«Ga meg et utrolig bra resultat og slik som jeg ønsket. Han kommer med flotte innspill på hva som kan se mye bedre ut. Han får 1000 stjerner i min bok. Beste legen jeg noen gang har gått til:)»

«Jeg har fått utført flere operasjoner hos Dr. Haukeland. Det viktigste for meg var å finne en klinikk som har en høy faglig kompetanse, solid erfaring og som kan ivareta min integritet og mitt trygghetsbehov. Det å bli sett, hørt, og veiledet mot realistiske mål var avgjørende for valg av klinikk. Klinikk Haukeland tilfredsstiller alle mine krav. Både før og etter operasjonene ble jeg godt ivaretatt og veiledet. Jeg hilste på hele operasjonsteamet og følte meg trygg. Det var aldri spørsmål om tidsbruk, legen brukte den tiden som jeg trengte for mine spørsmål.

Klinikk Haukeland får min varmeste anbefaling. Jeg opplevde et hyggelig miljø, dyktige og omsorgsfulle ansatte og høy faglig kompetanse. Klinikk Haukeland kan jeg trygt kalle en ” kompetansebank” med menneskelig omsorg»

Dr. Haukeland er en utrolig dyktig lege og jeg følte meg trygg fra første sekund. Han vet hva han gjør og det virker virkelig som han bryr seg om pasientene sine. Klinikk Haukeland kan anbefales på det aller varmeste! Her blir du tatt veldig godt vare på.

«En meget dyktig og kunnskapsrik kirurg. Hans evne til å skjønne hva man ønsker, skape tillit i alle ledd av prosessen og sist, men ikke minst – resultatet av hans arbeid var helt strålende! Jeg anbefaler ham på det sterkeste!

Hilsen meget fornøyd pasient-både pre- og postoperativt!»