Skinbooster

Med alderen forandres huden, den mister både volum og spenst. Som barn og ungdom har vi masse hyaluronsyre, og siden hyaluronsyren trekker til seg fukt, vil det ikke være en rynke å se på ung hud. Etter 25 års alder går vår egen produksjon ned og det blir en negativ balanse I produksjon-nedbrytningsforholdet. Etterhvert vil vi oppleve huden som fuktfattig og rynkete. Kolagenet opptrer best sammen med hyaluronsyre og tapet av hyaluron får ringvirkninger. Skinbooster er navnet på en behandling der man bruker Vital eller Vital light og dette vil da gi en hudforbedring både når det gjelder spenst, fuktighet og fylde.

Den store skinbooster-kuren med totalt 6 ml koster alltid totalt 10 000,- (Full pris: 18 000,-) fordelt på 3 behandlinger med 1 måneds mellomrom. Dette er en rabattert kur som alltid har denne prisen hvis man starter en kur. Ønsker man derimot kun 1 ml vital eller vital light koster den 3000,-

Den lille skinbooster-kuren koster 7500,- (Full pris: 9 000,-) og består av 3 ml fordelt på 3 behandlinger med 1 måneds mellomrom.

Skinbooster hos klinikk Haukeland

Du kan enkelt booke en konsultasjonstime

Finn et tidpunkt som passer deg

Bli med i vår kundeklubb!

– Hold deg oppdatert på spennende tilbud og eventes